ilk pcp tüfeğim hangisi olmalı tavsiyeniz var mı pompa ile dolum yapabileceğim atış sayısı fazla gerektiğinde solid atabilen isabetli birşey birazda uygun fiyatlı
İlk pcp hangisi olmalı?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
- Resmi Gönderi
ilk ve pcp kelimesi bir araya gelince aklıma direk hatsan flash geliyor
-
Kesinlikle aynı düşünüyorum vede öyle yapacaktım ama okadar basit geldiki vazgeçtim effecto aldım bence de pcp yi tanımak için en hesaplısını almak en mantıklısı
-
Hocam peki hatsan flash 101 mi flash 401 mi 401de pompa yok biraz pahalıya geliyor 😂 ama atış sayısı 101in neredeyse 2 katı.
-
- Resmi Gönderi
Başlangıç için 101 iyidir kolay doldurulur hafiftir.
-
Başlangıç için 101 iyidir kolay doldurulur hafiftir.
Hocam yeni konu açmak istemedim bir sorum var hatsan pcp pompası 200bar basıyor 250bar pcpyi 200e kadar basıp havasını alıp tekrar basarsak 200ü geçer mi yoksa boşa mı basarız, ve kral pompa 300 bar basınç diyor kral 250barı basabilir mi?
-
- Resmi Gönderi
Pompalar o basınçlara çıkacaktır. Ama kralın yeni nesil pompasını öneririm kullanması çok daha basit ve kolay basılıyor.
Daha önce hiç pompa ile pcp doldurmadiysaniz bu dolum işi sizi uzebilir. Çok mesekkatli ve yorucudur
-
valla ilk olsun olmasın. Bence biraz paraya kıyıp adam gibi birsey alınmalı. Üst seviye olmazsa da en azında orta seviye bir ürün alınabilir. Hem solid hem de pelet atılacaksa. Kral marka bir ürün seçerdim. Kısa olacaksa Kral Breaker 5.5 çok güzel seçenek. Kral SuperJumbo 5.5 atış sayısı fazla ve güçlü ve isabetli. Çok güçlü olacaksa Bigmax x oda 6.35 tercih edilmeli.
-
ilk pcp tüfeğim hangisi olmalı tavsiyeniz var mı pompa ile dolum yapabileceğim atış sayısı fazla gerektiğinde solid atabilen isabetli birşey birazda uygun fiyatlı
huğlu effecto px4 veya px5
-
valla ilk olsun olmasın. Bence biraz paraya kıyıp adam gibi birsey alınmalı. Üst seviye olmazsa da en azında orta seviye bir ürün alınabilir. Hem solid hem de pelet atılacaksa. Kral marka bir ürün seçerdim. Kısa olacaksa Kral Breaker 5.5 çok güzel seçenek. Kral SuperJumbo 5.5 atış sayısı fazla ve güçlü ve isabetli. Çok güçlü olacaksa Bigmax x oda 6.35 tercih edilmeli.
Hocam bu ara aldım aldım yoksa iki katına çıkacak fiyatlar 😂
-
Havalı hobisi için bütçeniz ne kadar.
Tüfek
Optik
Dolum ve ekipmanları
Mühimmat atış ve ekipmanları.
-
Havalı hobisi için bütçeniz ne kadar.
Tüfek
Optik
Dolum ve ekipmanları
Mühimmat atış ve ekipmanları.
12 bin tl civarı
-
12 bin tl civarı
Tavsiyem set halinde forumdan 2. El bakmanız effecto Px5 vardı set halinde satılan şimdi var mı bakmadım ama. Modlanmış PX5 solidleride iyi atıyor namlusunun sevdiğini biliyorum.
-
Yeni PCP ler görünmeye başladı kesinlikle bekleyin derim. 🥹
15.06.2023
16440 TL İncelemesini merak ediyorum bakalım forumdan ilk kime nasip olacak.
-
Yerli , fx birebir kopyası diyelim.
-
Hocam yeni konu açmak istemedim bir sorum var hatsan pcp pompası 200bar basıyor 250bar pcpyi 200e kadar basıp havasını alıp tekrar basarsak 200ü geçer mi yoksa boşa mı basarız, ve kral pompa 300 bar basınç diyor kral 250barı basabilir mi?
havayı almak sadece pompanın hortumundaki havayı boşaltmaya yarar. Ve eğer daha çok basmak istiyorsanız yeniden hortumu doldurmak zorunda kalırsınız. Sonra da kaldığınız yerden devam edersiniz. Sürekli pompa kullanan biri olarak 250 bar üstünün fiziki olarak çok zor olduğunu belirtmeliyim. 82 kiloyum. 250 barda nerdeyse ayaklarım yerden kesiliyor. Tahminimce 280 bardan sonra zıplayarak basmam gerekir.