- Resmi Gönderi
Herkese iyi geceler.
başıma gelen çok saçma ve üzücü bir olayı buradan paylaşmak istiyorum.
yaklaşık 3 ay önce ilana koyduğum nova star tüfeğimi buradan paylaşmıştım bir kişi talip olmuştu (izmir) ve pazarlıkta anlaşamayıp satıştan vazgeçmiştik sonrasında forumdan @ibrhmzkn01 .aracılığı ile ersin yılmaz(adana) adında bir arkadaşıma sattım. satmadan önce fotoğrafları gerekli bilgilerini paylaştım ve silah gitti aradan 3 ay falan geçti.
işin garip yanı burada başlıyor.
ilk pazarlık ettiğimiz arkadaş beni bu gece arayıp silahın dediğim gibi çıkmadığını benim yalancı olduğumu söyleyip başladı bana saymaya. olayı anlamaya çalışırken gerekli soruları sordum ki benim silahı sattığım arkadaş değil ilk pazarlık ettiğimiz arkadaş bu.
Allahtan ki telefonumda 2018 den beri herşeyi tutarım ve pc ye yedeklerim. baktım yazışmalar falan duruyor. tüfeği sattığım arkadaşı aradım ben o tüfeği antalya da biriyle takas ettim , takas ettiğim arkadaş çok memnun hiç bir sorun yok dedi. olayı anlattım oda şaşırdı.
sonra pazarlık ettiğimiz arkadaştan ona bu tüfeği benim sattığıma dair kargoyu fotosu bana para gönderilen ıban dekontu istedim. benimle hiç alakası olmayan bir fatura bana atıp bunu bana sen sattın işte dedi.
Bende hala satışın faturası, kargonun numaraları ve dekontları duruyor.
10 dk önce telefonla konuştuk ve hala benim ona tüfeği sattığım da ısrarlı.
buradan herkesin huzurunda da ben delikanlı sözü vererek eğer ben sana o tüfeği sattıysam 2 tüfek parasını vereceğimi söylüyorum.
oda delikanlıyım, bende sana 1 tüfek parası vereceğim dedi.
kendisi bu forumda halen kendi savunmasını yapacaktır.
....