Selamünaleyküm arkadaşlar Son aldığım Hatsan flash bellekler Rezalet çıktı �nanır mısınız her pellet Eteğinde kalıptan dökme çapaklar var oturup hepsini tek tek temizledim yani Hatsan gibi filme böyle bir Üretim yapmak Ya bakışmıyor tabii ki. Bir paket pelletten bir avuç çapak çıktı
hatsan flash 18.13 çapak temizliği
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hocam Hatsan mühimmat üretmiyor.
Hatsan Flash Pelletleri Spot On a ürettiriyor
Hatsan JSB pelletleri adı üzerinde JSB üretiyor
Hatsan Torpedoyu Alman H/N firmasına ürettirdi diye duymuş idim zamanında.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
spoton bu kadar kalitesiz pellet üretip Hatsan da bunun üzerine etiketini basıyorsa bunun suçlusu spoton değil hatsandır kendi markasının bu kadar değersiz bir ürüne yakıştırmamalı
-
Selamünaleyküm arkadaşlar Son aldığım Hatsan flash bellekler Rezalet çıktı �nanır mısınız her pellet Eteğinde kalıptan dökme çapaklar var oturup hepsini tek tek temizledim yani Hatsan gibi filme böyle bir Üretim yapmak Ya bakışmıyor tabii ki. Bir paket pelletten bir avuç çapak çıktı
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Aleykümselam. Pelletin iç kısmında(boşluk) kalan bu tarz çapaklar da etkiliyor mu gidişini acaba?
-
bayağı farkediyor abi