Herkese merhabalar aranıza yeni katıldım ve sormak istediğim bir kaç soru var.
Öncelikle forumda araştırma yaptım konuları okudum ancak bazı noktaların cevabını bulamadım.Ya da detaylı aramayı beceremedim.Lütfen mazur görün.
1-200 barlık pcp tüfeğin tüpünü 200 bar kadar doldurduk diyelim.Bunu aracın arkasında bu şekilde saklamamın bir sakıncası var mı ? tüp patlar mı veya hasar alır mı ? Eğer zararı var ise kaç barda saklamak makul olur.
2-Scuba tüp taşımak istemiyorsak alabileceğimiz en kaliteli pompa nedir ?tüfeğin altındaki tüpü nemden ve partiküllerden tamamen koruyabileceğimiz kaliteli filtreye sahip bir pompa mevcut mudur ?
3-Diyelim ki her halükarda nem ve bazı partiküller tüpün içine girdi diyelim.Korozyonu önlemek için ayda bir o tüpün içindeki havayı tamamen boşaltmak ve temizlemek yağlamak olduğu söyleniyor.Bu işi kişisel olarak yapabilir miyiz ? Yani başımıza bir iş gelir mi ? Ve o tüpü tamamen boşaltmak için tetiği sürekli çekmemiz yeterli mi ? bu profesyonel bir iş ise ankarada kime danışabiliriz.
4-Tüm bu dertlerden kurtulmak için korozyona uğramayan,pompa ile bassak bile namluda ve tüfeğin tüpüne zarar vermeyeceğinin garantisi olan bir tüfek markası var mı ?
İzninizle daha sonra PCP hakkındaki sorularımı bu konu altından devam ettireceğim.Şimdiden teşekkür ederim.