Hatsan Mod 135 QE Sniper Vortex ve Optima 3-12x44 AOE gelecek ama dampa ayağı da almak lazım Comet Protector ve Hatsan Protector arasında kaldım kullananlardan tavsiyeye ihtiyacım vardır bilgi verebilecek olan var mıdır? Aralarında 50 TL gibi bir fark var.
Dampa Dürbün Ayağı Tavsiye İhtiyacı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Aynı tüfek ile aynı dürbünü comet protector ile kullandım verim alamadım ayar bozuyordu
-
Aynı tüfek ile aynı dürbünü comet protector ile kullandım verim alamadım ayar bozuyordu
Peki İbrahim Bey tüfek ve dürbün uyumu nasıl tavsiye eder misiniz genel kullanıcı deneyimi paylaşabilir misiniz? Tüfek ve dürbün hakkında
-
Peki İbrahim Bey tüfek ve dürbün uyumu nasıl tavsiye eder misiniz genel kullanıcı deneyimi paylaşabilir misiniz? Tüfek ve dürbün hakkında
Tufegi geri iade edin
hic konforlu atis saglamiyor, agir ve cok hantal
daha hafif ve kibar tufek alin
-
Benim Mod 135 im 6.35 hocam 21-25-32 grain pellet atıyorum ve benim ihtiyacımı karşılıyor, kurması çok zor olduğu için bir süre sonra yoruyor insanı tabi, fakat verdiği güç kırma namlu tüfeğe göre bence muazzam, bu yüzden kullanmasam bile evin bir köşesine tutmayı düşündüğüm bir ürün.
Dürbün ile deneyimleyemedim henüz, en son gittiğimde ayar tutmayınca gez arpacık işe devam etmiştim atışlara.
-
Hatsan Mod 135 QE Sniper Vortex ve Optima 3-12x44 AOE gelecek ama dampa ayağı da almak lazım Comet Protector ve Hatsan Protector arasında kaldım kullananlardan tavsiyeye ihtiyacım vardır bilgi verebilecek olan var mıdır? Aralarında 50 TL gibi bir fark var.
Hatsan daha kaliteli gibi. magnum tipi tüfek için çok büyük bir dürbün tavsiye etmişsiniz maalesef.