evet bu sefer haftabaşından konuyu açalım diye düşündüm.
1. kimler metal sincaplarıyla gelebilir? bir mini FT yarışması yapalım.
2. uzun mesafe atışları da deneyelim, hedef kağıdı/teneke/ ve metre/lazerli ölçüm cihazı getirelim.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
evet bu sefer haftabaşından konuyu açalım diye düşündüm.
1. kimler metal sincaplarıyla gelebilir? bir mini FT yarışması yapalım.
2. uzun mesafe atışları da deneyelim, hedef kağıdı/teneke/ ve metre/lazerli ölçüm cihazı getirelim.
eşli mi eşsiz mi.?
eşli mi eşsiz mi ?
+1 Göktuğ bey'in sualine katılıyorum , büyük bi organizasyon yapalım şöyle
ben eşsiz, dileyen ekip olarak gelebilir, ancak ben eşli olarak bir haftasonu:
https://www.airgunturk.com/www.dipsizgol.com adresinde buluşma yapalım diye düşünüyorum. 65YTL tam pansiyonmuş, cuma akşamı gider 2 gece kalır, pazar akşamına döneriz. hem hanımlarda sıkılmaz. ne dersiniz? ama bunu başka bir başlık altında organize ederiz.
ustalar buluşmaya katlımak istiyorum buluşmanın tam yerını soylersenız gelebılırm weya koye gıdılcekse bırınız benı alamsı munkun mu?
+1
Eşli hafta sonu Dipsiz göl yada başka biryer de uyar ne zaman ayarlarsak olur..Harika fikir Erdem hocam.
Ezik hissettim şimdi kendimi, eş yok, sincap yok, mesafe ölçer yok
Hafta başından açılması iyi olmuş konunun Bu arada buluşma çamlıklarda mı olacak? Bi de en önemlisi sabah erkenden mi olacak
Ezik hissettim şimdi kendimi, eş yok, sincap yok, mesafe ölçer yok
Hafta başından açılması iyi olmuş konunun Bu arada buluşma çamlıklarda mı olacak? Bi de en önemlisi sabah erkenden mi olacak
eş mühim değil (yanlış anlaşılmasın ) Uğur bir tane sincap edinirsen iyi olur, hem kendi başına atış yaparkende kullanırsın. Buluşmanın yeri ve zamanını bilemiyorum, onu kararlaştırırız. ama uzun mesafe atışlara rüzgarsız hava lazım, oda sabah erken saatlerde oluyor. Yer olarak 2. Çamlık iyi olur, ama sizin bildiğiniz, korunaklı veya gözden ırak gölgeli yer varsa orayıda değerlendiririz.
Evet ben de almak istiyorum da şu 5'li ler oluyor ya ortadakini vurunca kalkıyo hepsi, öyle bi şey aliim diyordum ama onda da dışkapıda satılanlarda hedef çok minik :s Nerden bulabilirim?
İncek yolunda var boş yerler ama rüzgarlı oluyor. Bizim gittiğimiz bi yer var orda da 5-6 ağaç var; çok kalabalık olunursa gölge yetmeyebilir
Bi de benim kız arkadaşımın silahlardan hoşlanmaması ayrı bir konu, yıllar da geçse buluşmaların müzmin bekarı olucam ben anlaşılan
ben eşsiz, dileyen ekip olarak gelebilir, ancak ben eşli olarak bir haftasonu:
https://www.airgunturk.com/www.dipsizgol.com adresinde buluşma yapalım diye düşünüyorum. 65YTL tam pansiyonmuş, cuma akşamı gider 2 gece kalır, pazar akşamına döneriz. hem hanımlarda sıkılmaz. ne dersiniz? ama bunu başka bir başlık altında organize ederiz.
dipsiz göl fikri bencede harika yaz bitmeden organize edelim bu işi , harika olucak
ustalar buluşmaya katlımak istiyorum buluşmanın tam yerını soylersenız gelebılırm weya koye gıdılcekse bırınız benı alamsı munkun mu?
dark_19 sen nerde oturuyorsun , buluşmalara erken vakitte katılım olduğu için takımdakiler seni alamayabilirler. otobüs vs ilede oraya gelmek biraz zor olur , ama sen önce nerde oturduğunu ve gelebileceğin yeri yaz yardımcı olmaya çalışalım.
dipsiz göl fikri bencede harika yaz bitmeden organize edelim bu işi , harika olucak
dark_19 sen nerde oturuyorsun , buluşmalara erken vakitte katılım olduğu için takımdakiler seni alamayabilirler. otobüs vs ilede oraya gelmek biraz zor olur , ama sen önce nerde oturduğunu ve gelebileceğin yeri yaz yardımcı olmaya çalışalım.
hocam ben kızılayda oturuyorum biraz saçma olucak ama bişi anlatıcam bu gun int. gezerken astsubaylık için basvurmustum ona çağrıldığmı gordum bugun bi koşuşturmayla butun belgelerı topladım yarın balıkesır e gıdcem mulakatlar için yanı bu buluşmaya katılayabılırm yınede ilginz için teşekkur ederım astsubay olursam okul ankarada hafta sonu buluşmalarına gelrım artık
oo hadi hayırlısı, sen eğitim-iş onları hallet gerisi bir şekilde hallolur. hayırlısı olsun.
Ben de uzatmalı tatilden dönmüş olursam katılmak isterim. Çamlıkları öğrendik nasıl olsa... =)
Evet ben de almak istiyorum da şu 5'li ler oluyor ya ortadakini vurunca kalkıyo hepsi, öyle bi şey aliim diyordum ama onda da dışkapıda satılanlarda hedef çok minik :s Nerden bulabilirim?
Uğur, GMBY bu haftasonu gelecekmiş, onda Termopl'ün yaptığı sincaplardan var, onlardan 1 tane alabilirsin.
gmby
Mustafa bu haftasonu gelirken sincapları getir. eğer gelmeyecek olursan önceden bana bırak lütfen.
Ben de uzatmalı tatilden dönmüş olursam katılmak isterim. Çamlıkları öğrendik nasıl olsa... =)
seninle tanışmak isteriz, umarım katılabilirsin.
Cumartesi bie terslik olmazsa ben sincabımla geliyorum. (ama Murat sincabımdan uzak duracak ) Ateşli bir gün olacak gibi... Bu arada biz Ankara Team olarak buluşmama günlerimizi yazsak daha kolay olacak sanırım
Kamuran senin sincap arada takılıyor, devrilmiyor , biraz modifiyeye ihtiyacı var gibime geliyor
sincap +1
sincap +1
+ mesafe ölçer ?
+0.75 sincap