+1 lazer metre..
+1 el yapımı vur kudur işte hedef budur ..
+1 sincap
+1 yağ tenekesi bu gün çöpten buldum bagajda gezdiriyom..ıyykkkk...(temiz) umarım cumartesiye kadar dayanır.
Bu arada saat kaçta buluşma daha netleşmedi sanırım.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
+1 lazer metre..
+1 el yapımı vur kudur işte hedef budur ..
+1 sincap
+1 yağ tenekesi bu gün çöpten buldum bagajda gezdiriyom..ıyykkkk...(temiz) umarım cumartesiye kadar dayanır.
Bu arada saat kaçta buluşma daha netleşmedi sanırım.
Sabah ezanını müteakip.
Ramazan'da da sahurdan sonra
Gelebilirsem ben de kocaman bi tiner tenekesi getirecem de arabada gezdiremiyorum ben kafa yapar diye
[quote='RaptorX',index.php?page=Thread&postID=41832#post41832
Uğur, [b]GMBY[/b] bu haftasonu gelecekmiş, onda Termopl'ün yaptığı sincaplardan var, onlardan 1 tane alabilirsin.
gmby
Mustafa bu haftasonu gelirken sincapları getir. eğer gelmeyecek olursan önceden bana bırak lütfen.[/quote]
Erdem abi GMBY kim? :$
GMBY:
arasıra karabatak gibi görünüp kaybolan, AA s410 ERB sahibi, keskin nişancı bir AnkaraTeam üyesidir.
benim sincabım yok
lazermetrem yok
tüpüm yok
bir tek tüfengim ve ben
Ya tüfengin de olmasaydı?
yaa Allahtan o var, Mustafa abim saolsun
neolacak canım tüfeği olmasa benim gibi taş atar oda. ben gene katılamıyorum cumartesilerden ve müdürümden nefret eder duruma geldim. canıma tak etti artık dayanamıycam konuşacam ne olur herkezin izin yaptığı pazarları buluşma yapılsa benim gibi garibanlarda nasiplense
30 Ağustos buluşması benim için tehlikeye girebilir.
aramızda kılıbıklar var galiba
büyük konuşma senide görürüz.
Pes doğrusu bi insan ancak bu kadar organize olabilir, ne zaman aradın , bizimkini ne zaman arattın , organizasyonu ne zaman yaptın , telefonu şimdi kapattım
Göktuğ,
adam "taşfırın erkeği" hakkaten, çiçeği burnunda yengenin yaşgününde bile akşam saat 8e kadar atıştaydı ama böyle devam edermi zaman gösterecek.
Pes doğrusu bi insan ancak bu kadar organize olabilir, ne zaman aradın , bizimkini ne zaman arattın , organizasyonu ne zaman yaptın , telefonu şimdi kapattım
Göktuğ,
adam "taşfırın erkeği" hakkaten, çiçeği burnunda yengenin yaşgününde bile akşam saat 8e kadar atıştaydı ama böyle devam edermi zaman gösterecek.
zaman gösterdi galiba
Serdar yazımı sileyimmi?
Eda ya ufak bir kuş uçtu.Serdar tırstı-pustu Serdar hani kara şişelere revo ile 3-4 lü seri atış yapınca nasıl kafasını içeri çekiyor du hatırladın mi.???
yok abi bu adam oyunu kurallarına göre oynamıyo, belden aşağı vuruyo, göktuğ bey dua et o revo bende değil
Revoyu görmem gerek arkadaşlar kaytarmayalım lütfen öyle videoyla pek birşey anlaşılmıyor.
Biz görmeden aldık sende al birtane gör.