geç olsun, güç olmasın. sağol, ellerine sağlık
30 AĞUSTOS ANKARA BULUŞMASI-MİNİ FT YARIŞMASI/UZAK MESAFE ATIŞLAR
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Erdem abi kusura bakma seni yakın kadraj çekmeyi unutmuşuz, haftaya telafi edelim mutlaka
-
böyle yakışıklı olcaksa çekme daha iyi
[Resim Engellendi: http://img11.imageshack.us/img11/2563/h3ip5.jpg]
-
onu ne zaman çekmişiz abi yaa yok yok kesinlikle öyle olmaz
-
Erdem abi ben de her resimde ayrı bi garip çıkmışım. Sen bir de 3 saatlik uykuyla geldin o grupmanları da öyle yaptın Ben bi de uykusuz gelsem kesin nette dolaşan powerpointlere düşerdim
Ellerine sağlık Serdar yaa, güzel resimler. Bi daha ki buluşmaya yenilerini ekleyelim, avatarlık poz veriim bu sefer
-
Uğur güneş gözlüğü takalım
-
Uğur güneş gözlüğü takalım
+99999 Harika fikir Erdem Abi
-
valla uğur kendim çektim diye sölemiyorum bu avatarda baya iyi olmuş
-
Yok abi valla harika oldu, eline sağlık Yalnızca büyük boyuna bakınca tek gözüm yarı kısık akşamdan kalmışım da ayakta uyuyo gibiyim
-
Fotoğraflar için çok teşekkürler Serdar. Tabii mount için de.. =)
-
Hafiften şehlalık var heralde bende hehe Sağol resimler için serdar.
"morgol gömlek giyerdi / gümüş köstek takardı / hafif şehla bakardı / yaktı mı candan yakardı"
-
arkadaşlar herkes benim karpuzdan bahsetmiş ben de sizlere teşekkür ediyorum. cola, poğaça vs. Bu arada erdem abinin pompayı da kullandık hava basarken biraz zor. Ama kesinlikle mükemmel bir alet.
-
harika
-
Yaaa o zorluk epimli yüzeyde mukavvanın üstünde basmaya çalıştık ondan kaynaklı. Yoksa evde rahat. Üstüne bi de duşa giriyosun oooh mis
-
Bu hafta buluşma var mı?
-
ona yeni başlık açmak lazım, mutlaka olur. ancak bu haftasonu ben şehirdışında oacağımdan katılamayacağım.
-
Başlık yok kimseden de ses çıkmıyor, buluşma yok galiba
Benim de araba serviste, yarın bitmezse cumartesi almam gerekior -
Ramazan dolayısıyla kapalıyız
-
-