Arkadaşlar saat belli oldu mu?
30 AĞUSTOS ANKARA BULUŞMASI-MİNİ FT YARIŞMASI/UZAK MESAFE ATIŞLAR
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Buluşma saatini bilmem ama ben 06:33 gibi 1 nolu çamlıkta, doluysa (bazen akşamdan kalanlar olabiliyor) 2 nolu çamlıkta olurum... Öğle sıcağına pek kalmamak lazım... Bu arada ft yaparsak yaylılarda kafadan birinci olurum (kimsede yaylı kalmadı nasıl olsa)
-
- Resmi Gönderi
Buluşma saatini bilmem ama ben 06:33 gibi 1 nolu çamlıkta, doluysa (bazen akşamdan kalanlar olabiliyor) 2 nolu çamlıkta olurum... Öğle sıcağına pek kalmamak lazım... Bu arada ft yaparsak yaylılarda kafadan birinci olurum (kimsede yaylı kalmadı nasıl olsa)
Orada dur şimdi ! Ülkü abi geliyor oraya, elinde 77k ile, seni döver
-
Ben de gelebilirsem CFX ile en azından kaybeden biri olur müsabakada
-
Orada dur şimdi !
Ülkü abi geliyor oraya, elinde 77k ile, seni döver
gerçekten mi? çok seviniriz
Ben de gelebilirsem CFX ile en azından kaybeden biri olur müsabakada
o kadar emin olma
-
- Resmi Gönderi
Buluşmanız 31 Ağustos olsaydı bende gelirdim, Pazar ilinizden geçeceğim
-
hayır dır mustafa abi yolculuk konya ya mı?
-
Kyücel beni unutuyosun. bende hala yaylı takılıyorum. gerçi sana rakip olamam ama en azından yarışmaya heyecan katarım ...
-
Kyücel beni unutuyosun. bende hala yaylı takılıyorum. gerçi sana rakip olamam ama en azından yarışmaya heyecan katarım ...
Gökalp aynı ekipman sende de var, şu buluşmalara sık gelip iyi idman yapsan Kamuran'ı zorlarsın. Ama "uyuyacağım ben" deyip gelmiyorsun
-
- Resmi Gönderi
hayır dır mustafa abi yolculuk konya ya mı?
Evet Kadir, oradanda sorgun a
-
sorgun hangi sorgun abi?
bana 5 kilo metre ileride sorgun beldesi var da ondan soruyom -
- Resmi Gönderi
sorgun hangi sorgun abi?
bana 5 kilo metre ileride sorgun beldesi var da ondan soruyomYozgat sorgun değil tabiki, sana sahilden 1 km, Nostalji yapacağım, baklavacılarda 1978 - 79 da tatil yapmıştım.
-
Alıntı
Gökalp aynı ekipman sende de var, şu buluşmalara sık gelip iyi idman yapsan Kamuran'ı zorlarsın. Ama "uyuyacağım ben" deyip gelmiyorsun
Haklısın ne diyeyim ama bu sezon daha sık aranızda olmaya çalışacam. Fx leri de felaket merak ediyorum bu arada...Valla sizin son 3 haftadır buluşmalarınızı ağzımın suyu aka aka takip ediyorum siteden...Yeni oyuncaklarınızla çok mesut görünüyorsunuz -
Arkadaşlar sabahtan gelemem de kaça kadar orada olursunuz? En azından bi iki saat katıliim istiyorum ama müsabakaya da ortadan dalmak olmaz
-
ben en az 2ye kadar orada olurum.
-
O zaman ben de alarm kurup öğleden önce gelmeye çalışiim : ))
-
1 kilometremi
baklavacılar bildiğim kadarı ile kapalı abi,yanlız vaktin olursa uğra bana abi bir çayı iç yemeğimi ye memnun olurum
sorgun yolundan side ye giderken,side yol kavşağına geldinmi,direk yolun karşısına geçiyorsun abi,ondan sonra 2 ci ışıklarda lambanın hemen yanında köşem market var yolun solunda, burası bizim,side yol kavşağından tam 5 kilometre abi kumköy bulunduğum bölge,
cep 0537 331 47 81
bende uğraya bilirim abi,haftanın 3 günü ordan geçip manavgat ırmağına balığa gidiyorum
bu gün birşey tutamadım o ayrı konu
çorbaya su katdığım için özür diliyorum ankara ekibinden
bu tarafa yolun düşen herkesi beklerim -
- Resmi Gönderi
1 kilometremi
baklavacılar bildiğim kadarı ile kapalı abi,yanlız vaktin olursa uğra bana abi bir çayı iç yemeğimi ye memnun olurum
sorgun yolundan side ye giderken,side yol kavşağına geldinmi,direk yolun karşısına geçiyorsun abi,ondan sonra 2 ci ışıklarda lambanın hemen yanında köşem market var yolun solunda, burası bizim,side yol kavşağından tam 5 kilometre abi kumköy bulunduğum bölge,
cep 0537 331 47 81
bende uğraya bilirim abi,haftanın 3 günü ordan geçip manavgat ırmağına balığa gidiyorum
bu gün birşey tutamadım o ayrı konu
çorbaya su katdığım için özür diliyorum ankara ekibinden
bu tarafa yolun düşen herkesi beklerimTevekkeli, telefonları çalışmıyor, web siteleri kapalı, Arayacağım seni, uğrarım
-
Buluşmanız 31 Ağustos olsaydı bende gelirdim, Pazar ilinizden geçeceğim
Mustafa bey
Uğrarsanız 31 ağustos pazar günüde sizin için buluşuruz.sizi Ankarada ağırlamaktan mutlu oluruz.Gsm den Beni arayabilirsiniz.organize oluruz. -
Patriotu Kılıfından cıkarayım bende... Lazım olacak gibi... Sincaplar ondan korkuyor..
-