İşe yaramayan birşey olsa, dünyanın en iyi bıçak üreticileri hala bu şekilde üretim yapmaz.
YENİ BIÇAĞIM
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Kan elbette ki bıçak girdiği an akıcaktır, ancak oluğun amacı bu işlemi hızlandırmaktır. Ayrıca hem kılıçlarda hem de bıçaklarda çok uzun yıllardır uygulanan bir tekniktir.
-
bir araştırma yaptım.genel kanı kan oluğunun yararlı olduğu yönünde.
-
Bıçağı kasa soktuğunuz zaman kas darbenin etkisiyle kasılır ve bir daha çıkartıp tekrar saplayamazsınız... İşte, kan oluğu, bu kasılmayı savuşturmak ve bıçağı tekrar tekrar sokabilmek için yapılmıştır... Yasaklanmasının sebebi de sadece budur...
Psikopatların bıçaklarının olmazsa olmazıdır...
Sevgiler,
-
Ben kan oluğu olmayan bir bıçağı birine soktuğumuzda iç kanama geçirir diye duymuştum başka bi yerde ise kan oluğu olmayan bir bıçağın savaşta kullanılmasının yasak olduğunu duymuştum. Sanırım savaş kuralıydı. Yanlış olabilir =)
-
Amerikan pasajı.. İzmir caddesinde genelde kaçak puro , sigara , saat , kıyafet , gözlük , vucut hapları vs. satar..
-
hangi purolar var.
-
öyle yerlerden alış veriş yapmayın,terörist yandaşlarının kullandığı ticari bir yoldur
-
hangi purolar var.
Kullanmadığım için bilmiyorum, ilgilenmiyorum.. -
Hiç alışveriş yapmış değilim bi kere yolum düştü zaten, onda da işe yarar bi tek el dürbünleri ve kabar bıçakları hatırlıyorum işte.
-
hangi purolar var.
cok çeşitli ama genelde aldıklarım öğrenci işi olan backwood,king edward gibi eh işte kaliteli purolar,yoksa cohiba gibi pahalı purolarda(5 li paketi 60 70 lira olması lazım) var...
-
Bir Microtech Halo olsa da ben cezaya razıyım.
-
Ben bir bıçak kolleksiyoncusuyum. Geçen sene bi polis abimiz kolleksiyonumu merak etti evimde ona kolleksiyonumu gösterdim , bana dediki bunları bildirdinmi karakola ? Dedim ilk defa senden duydum bildirmemizmi gerekir dediki emin değilim ama sanırım kolleksiyoncuların kolleksiyon yaptıklarını karakola bildirmeleri gerekiyor. Bikaç kişiye sordum kesin bir cevap alamadım karakolada gidip soramadım nedeni ise bıçak başına falan para alırlarsa diye düşündüm o zaman baya külfetli olurdu bilgisi olan varsa lütfen aydınlatsın. Birde yenilerde Co2 havalı tabanca aldım üzerinde silah masasına bildirmeniz ve kaydettirmeniz gerekiyor yazıyo bu gün araştırdım karakolda ruhsat amirliğimi ne varmış ona bildirmemiz gerekiyomuş.Şimdi ben evdeki havalı tüfekleridemi kaydettirmeliyim yoksa sadece tabanca içinmi geçerli ?
-
Satın aldığınız tabanca sanırım ekol. Silah masasına bildirmeniz gerektiği ile ilgili uyarı Ekol kurusıkı tabancaların kutusundan kalma bir uyarı havalı silahlar için geçerli değil. Karakola bildirimde bulunmanız gereken bıçaklar "Yasak Ateşsiz silah" olarak sınıflandırılan; hançer, kama, pala, kılıç, saldırma, sustalı çakı, kasatura ve süngü sınıfına giren bıçaklar.
-