Arkadaşlar merhaba,hatsan hercules 666 aldım yalnız sesini azaltamiyorum,firmayı aradım moderatör takmama rağmen sesi aynı dedim, hercules 666'ın sesini azaltmanin mümkün olmadığını söylediler.
Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Arkadaşlar merhaba,hatsan hercules 666 aldım yalnız sesini azaltamiyorum,firmayı aradım moderatör takmama rağmen sesi aynı dedim, hercules 666'ın sesini azaltmanin mümkün olmadığını söylediler.
Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Ne marka moderatör taktınız ?
Wrangler
Wranglerin hangi modeli hocam
Phantom modeli,firmayı aradım sesi kesilmez herculesin diyor videolara bakıyorum sesi çok az çıkanlar var,kime inanayim anlamadim üstad.aldigima alacağıma bin pişman oldum
Gerçi benim cahilligim,hiç bir bilgim yokken bir kere alıyım güçlü tüfek olsun dedim,sesi şusu busu hiç aklıma gelmedi
Wrangler phantom xl modeliyse keser sesi normalde hocam tüfeğin qe namlu aparatları var mı acaba içinde kontrol ettiniz mi ?
qe derken hocam,nasıl bir aparat.
Wrangler phantom xl taktım zaten.wrangler phonem mi ne o daha iyi dediler?
Arkadaşlar, Okan Bey ile telefonda görüştük. Çıkan sesin sonik patlama olmadığı kanaatindeyim. Çünkü boş atış yapıldığında da aynı ses çıkıyormuş. Daha önce hercules kullanmadığım için yardımcı olamadım kendisine. Hercules’lerin QE modellerinde namlu ceketinin içinde kendi susturucuları da var bildiğim kadarıyla. İkinci herhangi bir susturucunun sesi rahatlıkla kesmesi gerekmez mi?
Arkadaşlar, Okan Bey ile telefonda görüştük. Çıkan sesin sonik patlama olmadığı kanaatindeyim. Çünkü boş atış yapıldığında da aynı ses çıkıyormuş. Daha önce hercules kullanmadığım için yardımcı olamadım kendisine. Hercules’lerin QE modellerinde namlu ceketinin içinde kendi susturucuları da var bildiğim kadarıyla. İkinci herhangi bir susturucunun sesi rahatlıkla kesmesi gerekmez mi?
Üst yorumda belirttim qe namlularde son 10cm lik bölümde susturucu aparatları olur, o aparatlar yoksa ses normalden daha fazla çıkar, aparatları kontrol etmekte fayda var, ceketi söküp kontrol edebilir.
Hatsani aradığımda silahın kendinden susturucusu var dedi İbrahim hocam
Hatsani aradığımda silahın kendinden susturucusu var dedi İbrahim hocam
Tüfek ikinci el alındıysa o parçalar çıkartılmış olabilir
İbrahim hocam baktım,dediğiniz yerde bir aparat var,sanırım o parça
Hatsan Hercules Moderatör Takma Aparatı -- var o aparatla beraber ---- Wrangler Phenom XL Moderatör -- alıp taktıgında anca sesi kesilir.
yoksa herculunde bully nınde sesi gerçekten çok yuksek . bendeki bully long modeli birde 23cm moderatör oldugunda fırça sapı gibi uzun olacak heralde. qe ceket namlu hikaye öyle sesmi olur
Siz kullandiniz mi peki phenom, gerçekten kesiyor mu