Bigmax x regülatör
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. M18x1.5 tüm tombul pcp tüpleri bu ölçüyü kullanır
-
Yalnız bir taraf m18x1.5 ama diğer taraf gaz diş sanırım oraya bi adaptör yada redüksiyon tarzı bişey olmadan olmaz diye düşünüyorum. M18x1.5 ile tüpe regülatörü takacaksınız o olurda sonra tüfeğe nasıl takacaksınIz? Birde basınç değerini iyi seçin.
-
1800 psi olan idealdir diye düşünüyorum ama yinede araştırın
-
1800 psi olan idealdir diye düşünüyorum ama yinede araştırın
190 bar civarı kullanmayı düşünüyorum ben de
-
M18x1.5 tüm tombul pcp tüpleri bu ölçüyü kullanır
Teşekkürler peki 2 tüp olması sıkıntı çıkarır mı
-
Teşekkürler peki 2 tüp olması sıkıntı çıkarır mı
Yok ustam iki tüp arada boru ile birbirine bağlı zaten, sizin yapacağınız işlem ön tüpün kasa ile bağlantı parçasını iptal edip oraya yeni bir parça yaptırmak olacak, yeni parçanın bir tarafı kasaya girecek erkek, diğer tarafı ise regülatörün dişlerinin gireceği dişi olacak, tüp ile parça arasına da regülatör takılacak. Fakat başka bir problem ortaya çıkıyor, bu şekilde power plenum denilen regülatör odası olmayacağı için tüfeğin gücü baya bi azalacaktır, tüfeği güçlü tutabilmek için yüksek basınçlı bir regülatör veya 200 bara kadar ayarlanabilen ayarlı bir regülatör kullanmak gerekiyor.
-
Çok teşekkürler hocam ben biraz daha regülatör araştırayım
-
Fps ölçer ile test yaptım 225 bardan 185 bara kadar 44 grain solid ile 880 fps ile 865 fps arasında 35 atış yaptı regülatör almaktan şimdilik vazgeçtim
-
Regülatör alınca da 190 barda atış yapmayı düşünüyordum
-
Daha düşük basınçlarda da dene bence 120-150 arası hızı ölç oralardaki hız nasıl? 190-220 barlar bence yüksek değerler.
-
Ona da yarın bakayım bugün en düşük 185 barda attım o civarlarda ortalama 870 fps ile attı daha da düşmeye devam ederse silahı 230 180 bar aralığında kullanırım sadece çünkü 255 230 bar arası ortalama 830 fps ile attı
-
Selamlar, bende bu modeli düşündüğüm için takip amaçlı mesaj bırakıyorum. Teşekkürl.er
-
Bende Nova var onda uygulamayı düşünüyorum elim varırsa.
-
-
aliexpreste var o ara parçadan uyar sanırım ama ben yapmaktan vazgeçtim şimdilik siz hangi silaha yaptınız ve memnun musunuz
-
Eğer elinizdeki tüfeği uzun vadede kullanmak istiyorsanız ve imkanınız varsa yaptırın.
-
-
Arkadaşlar,
dün ilk kez bigmax X mı denedim.
35 atış sonrası ortalama 250 bardan 160 lere kadar indi.
Bu regülatörü nereden temin ettiniz ve montajı nerede yapılmıştır.
Teşekkürler.
-
Arkadaşlar,
dün ilk kez bigmax X mı denedim.
35 atış sonrası ortalama 250 bardan 160 lere kadar indi.
Bu regülatörü nereden temin ettiniz ve montajı nerede yapılmıştır.
Teşekkürler.
ben daha almadım ama alırsam aliexpresen almayı düşünüyorum
siz silahı modladınız mı çok fazla hava harcamış gibi gözüküyor
-