Üniversite yıllarından Sideprensi Kadir Abi vardı. Onun incelemeleri ile Mod 99 ilk tüfeğimi almıştım.
Forumu Özleyen Yokmu
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Herkese iyi forumlar lar dilerim darbe sonrası bütün grublar dağıldı insanlar tüfeklerini alıp atışa gidemedikleri için hobiden uzaklaştı maalesef
Şuan mevcutdaki sosyal medya üzerinden kafasına göre herkes bir grup kurup aynı şeyler bütün grublarda yazılıyor çiziliyor ama 3 beş cevap sonrası yada boş muhabbet den sonra gerilerde kalıyor bilgiler sonuç olarak kimseye bir faydası kalmıyor
Moderatör arkadaşlar herkese bir mail atma durumu var ise toplanma çağrısı yapılabilir tekrardan takımları hayata geçirilebilir ümidim var Kütahya dan selamlar
-
Takım kurulursa bende Samsun'dan katılmak isterim. Evimin bahçesi 300 m ye kadar atışa müsait. Çayları da ben ısmarlarım 🙂
-
Takım kurulursa bende Samsun'dan katılmak isterim. Evimin bahçesi 300 m ye kadar atışa müsait. Çayları da ben ısmarlarım 🙂
Abi yaklaşık 10 sene evvel bu forumda aktifmiydin aynı profil fotosuyla
-
Abi yaklaşık 10 sene evvel bu forumda aktifmiydin aynı profil fotosuyla
Doğrudur. On seneden de fazladır.
-
Doğrudur. On seneden de fazladır.
Bende samsunda oturuyorum abi yollar önce crossbow ile ilgili muhabbetimiz olmuştu profili görünce aklımda canlandı
-
Bende samsunda oturuyorum abi yollar önce crossbow ile ilgili muhabbetimiz olmuştu profili görünce aklımda canlandı
Samsunda o kadar kişi var ama ekip olarak atışa giden yok sanırım.
Ben de Samsun Atakumdayım -
Samsunda o kadar kişi var ama ekip olarak atışa giden yok sanırım.
Ben de Samsun AtakumdayımAslında eski iş yerimde patronumla çalışan bir arkadaşı hobiye başlatmıştım 3-4 kişi pcp leri alıp atışa gidiyorduk ama ben hobiye ara verdim pcpler felan boşta yatıyor
-
Aslında eski iş yerimde patronumla çalışan bir arkadaşı hobiye başlatmıştım 3-4 kişi pcp leri alıp atışa gidiyorduk ama ben hobiye ara verdim pcpler felan boşta yatıyor
Şimdilerde gitmiyor musunuz atışa
-
Şimdilerde gitmiyor musunuz atışa
Belki 3-4 sene olmuştur atışa gitmeyeli
-
Belki 3-4 sene olmuştur atışa gitmeyeli
Eğer birgün tekrar başlarsanız atışa eşlik etmek isterim.
Ben bazı haftasonları terkedilmiş bir taş ocağına, 25 metre ve 50 metre hedef atışları için gidiyorum -
Eğer birgün tekrar başlarsanız atışa eşlik etmek isterim.
Ben bazı haftasonları terkedilmiş bir taş ocağına, 25 metre ve 50 metre hedef atışları için gidiyorumAçıkçası iş güç konusunda bir düzen tutturamadım mental olarak hobi ile ilgilenecek durumum olursa bende sizinle atış yapmak isterim
-
Foruma katılalı 10 yıl olmuş. O zamanlar silah ve aksesuar bakımından özellikle yerli seçenekler şimdiye göre çok az olduğu halde baya canlıydı buralar. Şimdi youtube video tanıtım ve pazar yeri olarak kullanılıyor.
-
Neden bilmiyorum, ama, havalı silah hobisi ile ilgili hiçbir ortam bana burası kadar zevk vermiyor. Sanırım buradaki paylaşım ve arkadaşlık daha samimi geliyor bana. Zaten samimi olmayanlar da zaman içerisinde yok olup gidiyor… Biz bize yeteriz …
-
Benimde severek ve ilgiyle takip ettiğim bir platform face guruplarının da zararı yok diyebiliriz ama son zamanların trend i wp gurupları ama birtürlü sevemedim diyebilirim "birebir iletişimde olan guruplar hariç" Türkiye geneline hitap edenler hepsinde aynı şeyler ve birde artık herkes kendince çok biliyor ve bilgi alımına kapalı
-