Kral pcp güçlendirme yardım

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
    • Resmi Gönderi

Beki breakere power plenum guclendirilmesi yapilabilir mi bide ayriyatten breaker ile rainson glow arasinda gerek teknik ozellik gerek servis agi acisindan hangisi daha one cikar impact klonu oldugu icin hosuma gidiyor var midir rainson hakkinda bilginiz

Rainson kullanmadım fakat kullanan bir arkadaşım önermiyor.

Plenum takılır oncesin de iyi bir regülatör lazım

• Rainson kullanmadım fakat kullanan bir arkadaşım önermiyor.

Plenum takılır oncesin de iyi bir regülatör lazım

teşekkür ederim ilginiz için o zaman pcpye başlangıç tüfeğimi breaker seçeceğim ve okuduğum kadarıyla tüfekte istediğimiz bir çok şey kraldaki idris ustanın sayesinde halledilebiliyor

• Resmi Gönderi

Kralin standart olmayan tufekleri hangisi empire x icin de gecerli mi modifiyeler kusura bakmayin biraz onun icinde olur mu bunun icin de olur mu gibi soruyorum ama empire x ile breaker arasinda kaldim

Yeni modelleri arasında shadow var. Standart kraldan farklı üretildi. Empirex de breaker de standart kral tüfeklerinin aynısı

• Yeni modelleri arasında shadow var. Standart kraldan farklı üretildi. Empirex de breaker de standart kral tüfeklerinin aynısı

Sizin öneriniz hangisi olur pcpye ilk baslayacak ve bullpup tercih edecek biri için jumbolar jumbo dazzlelar falan da ilgimi cekiyor ama ben elimde desteksiz atislarda da kullanabilecegim bir tufek tercihimin daha iyi olacagini dusunuyorum

• Resmi Gönderi

Sizin öneriniz hangisi olur pcpye ilk baslayacak ve bullpup tercih edecek biri için jumbolar jumbo dazzlelar falan da ilgimi cekiyor ama ben elimde desteksiz atislarda da kullanabilecegim bir tufek tercihimin daha iyi olacagini dusunuyorum

Ben size np02 öneririm. Desteksiz kullanımı basit ve çok fazla atış sayısı var.

• Ben size np02 öneririm. Desteksiz kullanımı basit ve çok fazla atış sayısı var.

namlu değişimiyle birlikte kalibre değişimi yapılabilen havalı tüfeklerde kral gibi örneğin 5.5mm den 6.35e geçildiğinde fpsyi hala 5.5taki gibi sabit tutmamız için gereken daha fazla hava miktarini nasıl uygulayabiliriz tüfeğe yani daha fazla havaya ihtiyacımız olacak tabiiki de fps yi sabit tutmak için o hava transferini nasıl arttırabiliriz

• Resmi Gönderi

namlu değişimiyle birlikte kalibre değişimi yapılabilen havalı tüfeklerde kral gibi örneğin 5.5mm den 6.35e geçildiğinde fpsyi hala 5.5taki gibi sabit tutmamız için gereken daha fazla hava miktarini nasıl uygulayabiliriz tüfeğe yani daha fazla havaya ihtiyacımız olacak tabiiki de fps yi sabit tutmak için o hava transferini nasıl arttırabiliriz

Yapılacak en iyi şey çekiç ve yay değiştirmek