Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Siz ne atışı yapıcaksınız acaba .Ben ok atışı yapıyorum sorun olmuyo yer çok . Ateşli silah aydosta zaten olmaz . Pcp atışı yapılabilir yerler var ancak onun içinde biraz iç taraflara gitmek lazım. yollar biraz bozuk .

PCP ile atış yapmak için düşünüyordum. İç kısımlara giderim olmadı.

• Aydostaki poligon kapandı geçen sene poligonun olduğu tarafta pcp ile atış yaptık fakat o civarda insanlar arabaları çekip içki içiyorlar birileri gelip bizi şikayet etmeye falan kalktı cinslik çıkardılar rahat atış yapamadık iç kısımlara yıllar önce araba ile gitmiştik fakat çok uzun zaman oldu 15 yıl kadar önce nerden gittik hatırlamıyorum bile 1,2 hafta içinde arkadaşla yine atışa gideceğiz bizde yer arıyoruz istanbul anadolu yakasında pcp ile özellikle uzun mesafelere atış yapabileceğimiz bir yer varmı bilen bir arkadaş varsa yazarsa sevinirim.

• Teşekkürler. Gitmeyi düşünüyordum ama nasip değilmiş. Önerebileceğiniz bir yer var mı Aydos'ta falan? Açıkçası Ömerli'ye kadar gitmek istemiyorum.

Selam hocam ömerliye daha önce pcp ile atışa gitmedim nasıl oralar rahatmı sorun çıkarmı acaba boş sakin yer olurmu.

• Selam hocam ömerliye daha önce pcp ile atışa gitmedim nasıl oralar rahatmı sorun çıkarmı acaba boş sakin yer olurmu.

Ormanlara giriş yasaklandı . 15 ekime kadar yasak olması lazım . Göze alırım derseniz orası başka. Bu arada bugün aydos ormanında yangın çıktı yasak daha sıkı olucaktır .polis tomalarla bekliyor .

• Ormanlara giriş yasaklandı . 15 ekime kadar yasak olması lazım . Göze alırım derseniz orası başka. Bu arada bugün aydos ormanında yangın çıktı yasak daha sıkı olucaktır .polis tomalarla bekliyor .

hadi ya :( çok yazık bende yakacıkta oturuyorum haberim yoktu bugün çok fazla helikopter uçak sesi vardı belki södürmeye gidiyolardı.

Başka bildiğin boş bir arazi varmı yakınlarda anadolu yakasında yada uzaklarda da olur artık atış yapacak yer yok ya.

• bugün bütün gün anadolu yakasında araba ile geze geze yer aradık çok güzel yerler keşfettik fakat ormana girme yasağı olduğu için giremedik atış yapamadan geri döndük şu istanbulda anadolu yakasında bu atışı yapan hiç bir insan yokmu arkadaşlar bukadar insan nerde atış yapıyor yer bilen varsa yazsın lütfen ücrete tabi açık poligon falanda olur.

• bugün bütün gün anadolu yakasında araba ile geze geze yer aradık çok güzel yerler keşfettik fakat ormana girme yasağı olduğu için giremedik atış yapamadan geri döndük şu istanbulda anadolu yakasında bu atışı yapan hiç bir insan yokmu arkadaşlar bukadar insan nerde atış yapıyor yer bilen varsa yazsın lütfen ücrete tabi açık poligon falanda olur.

Abim yanında aydos var uzaklarda yer aramana gerek yok uygun yerler var . Tüfekte susturucu kullanman lazım yanlız.

• Abim yanında aydos var uzaklarda yer aramana gerek yok uygun yerler var . Tüfekte susturucu kullanman lazım yanlız.

yasak olduğu için açık arazi buluruz diye düşündük yine bulduğumuz yerler hep ormandı susturucusu var onda sıkıntı yok ama yasak varya 15 eylüle kadar

• Abim yanında aydos var uzaklarda yer aramana gerek yok uygun yerler var . Tüfekte susturucu kullanman lazım yanlız.

birgün gidecek olursan birkaçgün önceden yaz bana istersen denk gelirsek beraber gidelim olmazsa haftaya yada sonraki hafta

• Arkadaşlar merhaba Yakacık kapandığı için bende yeni alan arayışına girdim. Bir pazar günü kalktım ve harekete geçtim sonuçları yazıyorum.

1. Sarıyer atış poligonu veya İstanbul avcılık ve atıcılık ihtisas Klubü : Bu poligon istinye de çok güzel bir alan diğer spor dalları okçuluk da dahil pek çok konuda branşlar mevcut atış poligonuda mevcut ancak sadece trap ve sket atış yapılıyor yani serbest atış poligonu malesef yok. Tek kurşun poligonu gibi yani.

2. Beykoz bölgesinde 2 adet poligon var

a. Beykoz atıcılar poligonu: Eskiden avcı klübüne ait olan bu açık hava poligonu şimdi polis poligonuna çevrilmiş tabanca eğiitim atışları yapılıyor ve silahlı güvenlik eğitim ve sınavları burada yapılıyor hafta sonları kapalı olduğu için tüfek konusunda bilgi alamadım kapı duvardı ne yazık.

b. Dereseki Kulübü Atış Poligonu bu poligonda beykozda yakacık benzeri bir poligon ama ne yazık ki burada atış yapamadık randevu ile atış yapılıyormuş numarasını verdi arayın ayarlayalım dedi öyle kaldı denemek nasip olmadı. şu an İstanbul bölgesinde açık hava poligonu sadece bunlar ve durumlar da bu şekilde. Kapalı poligonlar da av tüfeği ile atış yasaklandı. Yani var ama kullanamıyoruz durumu var şuan da.

• Arkadaşlar merhaba Yakacık kapandığı için bende yeni alan arayışına girdim. Bir pazar günü kalktım ve harekete geçtim sonuçları yazıyorum.

1. Sarıyer atış poligonu veya İstanbul avcılık ve atıcılık ihtisas Klubü : Bu poligon istinye de çok güzel bir alan diğer spor dalları okçuluk da dahil pek çok konuda branşlar mevcut atış poligonuda mevcut ancak sadece trap ve sket atış yapılıyor yani serbest atış poligonu malesef yok. Tek kurşun poligonu gibi yani.

2. Beykoz bölgesinde 2 adet poligon var

a. Beykoz atıcılar poligonu: Eskiden avcı klübüne ait olan bu açık hava poligonu şimdi polis poligonuna çevrilmiş tabanca eğiitim atışları yapılıyor ve silahlı güvenlik eğitim ve sınavları burada yapılıyor hafta sonları kapalı olduğu için tüfek konusunda bilgi alamadım kapı duvardı ne yazık.

b. Dereseki Kulübü Atış Poligonu bu poligonda beykozda yakacık benzeri bir poligon ama ne yazık ki burada atış yapamadık randevu ile atış yapılıyormuş numarasını verdi arayın ayarlayalım dedi öyle kaldı denemek nasip olmadı. şu an İstanbul bölgesinde açık hava poligonu sadece bunlar ve durumlar da bu şekilde. Kapalı poligonlar da av tüfeği ile atış yasaklandı. Yani var ama kullanamıyoruz durumu var şuan da.

Selamlar av tüfeği için aramıyorum aslında av tüfeğide var fakat yıllardır yatıyolar bu bilgilerde iyi oldu sağolun herhangibirinde atış yapma şansınız olursa bizede bildirin lütfen bizde gideriz inşallah. Havalı tüfeklede atmak için orman yasaklarının kalkmasını bekliycez artık göz kararı birkaç yer kestirdik oraları deniycez.

• Yav siz atış yapmak isteyim. Atlayın feribotla geçin karşıya yalovada ben sizi ağırlıyayım 😊. Siz oralarda dolanıp yer bulmakla uğraşana kadar geçersiniz 30 dk da yalovaya. 😏

FX Maverick Sniper

700 mm. Superior 22 Cal. 5.5

700 mm. Superior 25 Cal. 6.35

700 mm. Superior 30 Cal. 7.62

Element Optics Helix 6-24x50 FFP

FXairguns Wireless Chronograph

6.8 L Ekstra hafifletilmiş Limitsiz Karbon tüp.

Yong Heng Air Kompresör

Side Shot Scope Cam ( Gökhan abinin hediyesi )