Forum Yöneticimiz Sayın Cemal Bozan Bey’in muhterem babalarının Rahmeti Rahmana kavuştuğunu sosyal medyadan öğrenmiş bulunuyorum. Cemal Bey’e ve kıymetli ailesine sabırlar diliyorum, Rabbim rahmetiyle muamele eylesin. El hükmü lillah.
Cemal Bey’e ve Ailesine Sabırlar Diliyoruz.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Allah'tan rahmet dilerim.Mekân-ı cennet olsun.Sabırlar diliyorum mukaddes ramazan ayının hürmeti ile.
-
Allah rahmetiyle, mağfiretiyle muamele eylesin inşallah..
-
Allah(c.c)Rahmet eğlesin, mekanı cennet olsun
-
Başı sağalsın.
-
Rabb'im rahmet eylesin. Ailesine sabırlar versin.
-
Allah rahmet eylesin.
-
- Resmi Gönderi
Allah razı olsun sağ olun. Dostlarımız iyi varlar. Hiç yalniz bırakılmadım. Hobicilerimiz, meslektaşlarımız olsun hep yanımda oldular. Herkesten Allah razı olsun.
Babam yaklaşık 5 aydır kanser tedavisi görüyordu, emanetini teslim etti, ağrıları dindi.
-
Allah rahmet eylesin. Mekanı Cennet olsun
-
Allah razı olsun sağ olun. Dostlarımız iyi varlar. Hiç yalniz bırakılmadım. Hobicilerimiz, meslektaşlarımız olsun hep yanımda oldular. Herkesten Allah razı olsun.
Babam yaklaşık 5 aydır kanser tedavisi görüyordu, emanetini teslim etti, ağrıları dindi.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Rabbim çektği acıları günahlarına kefaret saysın inşallah sizlere de sabır versin
-
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun amin
-
Başınız sağolsun Cemal bey, sabırlar diliyorum.
-
Allah rahmet eylesin, başınız sağ olsun. Sabır ve metanet dilerim.
-
Allah atanıza rahmet etsin. Mekanı cennet, kabri nur dolsun.