Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • pursaklar istikameti,

de facto gelmeden sağa yol ayrımı,

sonra vadi içi. atış için uygun

Çok şehir içinde kalmıyor mu? Ben güvenç göletine gidiyorum genelde ama bt65'in sesi bi tık fazla.. vadi gibi yerde yankısı beni de rahatsız ediyor.

• Sorun ses ise moderatör kullanabilirsiniz.

Daystate AirWolf MCT 0.22 & Hawke Sidewinder 30 Tactical SF 8.5-25 X 42 & Draeger 6L 300Bar

Weihrauch HW98 0.177 & Hawke Varmint 6-24 X 44
    Weihrauch HW75 0.177 cal.

Weihrauch HW45 0.177 cal.
    Bushnell Sport 850 Laser Rangefinder

hasag.png

• Selam aleykum yeni üyeyim elimde Hatsan 101 flash havalı tüfek var namlunun içinden hava kacırıo aöktüm contalarını değiştirdim ama hala kacırıo neden kacırır bilen varsa yardımcı olurmusunuz

• Herkese selamlar ben Mustafa Vatansever 47 yaşındayım ve İstanbul B.çekmece’den yazıyorum. İlk olarak böyle güzel bir forumun olması çok güzel emeği geçenlere teşekkür ederim. Her şey balık malzemeleri aldığın bayinin yönlendirmesi ile Hatsan flash 101 sahibi oldum. Dün deneme şansım oldu gayet zevkli bir makine. Siz ustalardan ricam etkinlik buluşma vs gibi etkinlikler oluyor mu ? Yakın civarlarda hobidaşlar varsa hem tanışma hemde tecrübelerinden yararlanma açısından faydalı olabilir. Şimdilik selametle kalın.

• Resmi Gönderi

Herkese selamlar ben Mustafa Vatansever 47 yaşındayım ve İstanbul B.çekmece’den yazıyorum. İlk olarak böyle güzel bir forumun olması çok güzel emeği geçenlere teşekkür ederim. Her şey balık malzemeleri aldığın bayinin yönlendirmesi ile Hatsan flash 101 sahibi oldum. Dün deneme şansım oldu gayet zevkli bir makine. Siz ustalardan ricam etkinlik buluşma vs gibi etkinlikler oluyor mu ? Yakın civarlarda hobidaşlar varsa hem tanışma hemde tecrübelerinden yararlanma açısından faydalı olabilir. Şimdilik selametle kalın.

yasinucar

Havalı Tüfek-Tabanca
    Weihrauch HW77k / .177
    Weihrauch HW 57 / .177
    Hatsan Mod 33 / .177
    Gamo CF 30 / .177
    Smk B2 / .177
    Hatsan Mod 25 Supertact / .177
    Sig Sauer MPX Co2 / .177
    Corsman 1077 Co2 / .177
    Makarov S550 / .22
    Hatsan AT44 PA LW RG / .22
    Hatsan Alfamax PS 16 Joule / .22
    Hatsan Torpedo 155 / .25

Ateşli Tüfek
    Ersüs ERS 2017 / .410 Gauge
    Cesa Arms Süperpoze / 12 Gauge

Dürbün - Red dot
    CVLIFE FoxSpook 2.5-10x40E
    T-Eagle EOS 6-24x50 AOE HKT
    Tasco 6-24x50 AOE
    Solognac 4-16x50 SFP
    Victoptics S4 1.5-6x28
    Browning 3-9x40 AO

• Herkese selamlar ben Egemen. 10m havali tabanca bransina baslamak isteyen ama yastan oturu kuluplere alinmadigi icin bu sporu yapamayan bir ogrenciyim. Kulup bunyesinden bagimsiz calismam icin de kulup antrenoru Steyr LP10 gibi tabancayi kendi cebimden alip poligonda calismami soyluyor :). Izmir konumunda kurdugunuz bir grup varsa katilmak isterim.

• Merhabalar hobidaşlar,

12 sene GAMO Cfx royal kullanan birisi olarak uzun bir aradan sonra tekrar havalı merakım başladı. Herkese hayırlı günler.