pursaklar istikameti,
de facto gelmeden sağa yol ayrımı,
sonra vadi içi. atış için uygun
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
pursaklar istikameti,
pursaklar istikameti,
Çok şehir içinde kalmıyor mu? Ben güvenç göletine gidiyorum genelde ama bt65'in sesi bi tık fazla.. vadi gibi yerde yankısı beni de rahatsız ediyor.
Sorun ses ise moderatör kullanabilirsiniz.
Selam aleykum yeni üyeyim elimde Hatsan 101 flash havalı tüfek var namlunun içinden hava kacırıo aöktüm contalarını değiştirdim ama hala kacırıo neden kacırır bilen varsa yardımcı olurmusunuz
Herkese selamlar ben Mustafa Vatansever 47 yaşındayım ve İstanbul B.çekmece’den yazıyorum. İlk olarak böyle güzel bir forumun olması çok güzel emeği geçenlere teşekkür ederim. Her şey balık malzemeleri aldığın bayinin yönlendirmesi ile Hatsan flash 101 sahibi oldum. Dün deneme şansım oldu gayet zevkli bir makine. Siz ustalardan ricam etkinlik buluşma vs gibi etkinlikler oluyor mu ? Yakın civarlarda hobidaşlar varsa hem tanışma hemde tecrübelerinden yararlanma açısından faydalı olabilir. Şimdilik selametle kalın.
Herkese selamlar ben Mustafa Vatansever 47 yaşındayım ve İstanbul B.çekmece’den yazıyorum. İlk olarak böyle güzel bir forumun olması çok güzel emeği geçenlere teşekkür ederim. Her şey balık malzemeleri aldığın bayinin yönlendirmesi ile Hatsan flash 101 sahibi oldum. Dün deneme şansım oldu gayet zevkli bir makine. Siz ustalardan ricam etkinlik buluşma vs gibi etkinlikler oluyor mu ? Yakın civarlarda hobidaşlar varsa hem tanışma hemde tecrübelerinden yararlanma açısından faydalı olabilir. Şimdilik selametle kalın.
Herkese selamlar ben Egemen. 10m havali tabanca bransina baslamak isteyen ama yastan oturu kuluplere alinmadigi icin bu sporu yapamayan bir ogrenciyim. Kulup bunyesinden bagimsiz calismam icin de kulup antrenoru Steyr LP10 gibi tabancayi kendi cebimden alip poligonda calismami soyluyor . Izmir konumunda kurdugunuz bir grup varsa katilmak isterim.
Merhaba arkadaşlar ismim Serkan
S.A. arkadaşlar
cz 75 blowback aldım ve aranıza katıldim
herkeze hayırlı gunler..
Merhabalar hobidaşlar,
12 sene GAMO Cfx royal kullanan birisi olarak uzun bir aradan sonra tekrar havalı merakım başladı. Herkese hayırlı günler.