Biliyorsunuzdur ki hatsan yeni tüfek çıkardı hercules bully long 76 namlu olan modeli ben bu tüfeği satın alsam fabrikada modlayabilirmiyiz olabilirse 60 grain mermiyi 1500 fps te atmak için çok uğraşırmıyız cevaplarınızı bekliyorum
Hatsan hercules hız artırma
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Pcp sever
26 Mayıs 2024 10:23 Konunun başlığı değiştirildi. Eksi Başlık: “Havalı tüfek hız artırma” Yeni Başlık: “Hatsan hercules hız artırma”. -
- Resmi Gönderi
60 graini 1500 ile atarsanız ne olur biliyor musunuz 😊 kullandığımız tüfekler ses altı hızlarda düzgün isabet verir. 60 da olsa 100 de olsa hızı Max 1200 lerde tutmak lazım ki buda aşırı yüksektir. Yıllardır özel valfle kullandığım 6.35 tüfeğini 75 grain de yaklaşık 1300 FPS lere kadar çıkardım. Sonic patlama oluyor ve solid hava da deliriyor takla atarak gidiyor. En iyi isabeti ,960 lerde buldum. Ses üzeri mermilerin ucunun sivri olması ve aerodinamigi ona uygun olması önerilir
-
- Resmi Gönderi
Cemal ustamında söylediği gibi havalı tüfek mühimmatları yüksek hız sevmez, ayrıca bu hızlarda atış sayınız çok fazla düşeceği için zevk alamazsınız, tüfeği tüpe değil kompresöre bağlamak gerekir 😄
-
Cemal ustanın dediği gibi 75 graini 1200 de atsak atış sayısı ne kadar azalır ve özel valfi nerden alabilirim
-
- Resmi Gönderi
500 cc tüpü 300 bar doldurunca tek tetikte 45 bar yiyor.
özel valfi piyasada bulamazsınız. kimse böyle şeyleri yapıp satmaz. -
Siz gücü artırmayı nasıl başardınız peki çok bilgim olmadığından soruyorum
-
- Resmi Gönderi
Basit olarak yapabileceğiniz şekilde; portları genişletmek, ağır bir çekiç, sert bir yay takmayla başlayabilirsiniz
-
Yardımınız için sağolun