Mod 95 QE hakkında
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bu tüfek Mod 135 vortex QE, maliyet azaltmak için ya da var olan stoğu değerlendirmek için Mod 95 kundağı takmışlar. Yeni model değil var olan iki parçasını birleştirmiş gibi görünüyor. Çıkış hız değerleri Mod 135 vortex ile aynı.
-
Bu tüfek Mod 135 vortex QE, maliyet azaltmak için ya da var olan stoğu değerlendirmek için Mod 95 kundağı takmışlar. Yeni model değil var olan iki parçasını birleştirmiş gibi görünüyor. Çıkış hız değerleri Mod 135 vortex ile aynı.
Hatsanın veritabanına göre çıkış hızları aynı görünmüyor. Uzun yıllardır hobiden uzağım, o yüzden belki satılmıştır diye sizlere sorayım dedim. Yurt dışında da sadece bir ara satılmış, stok bulunmuyor. Sanırım bir ara üretip, hepsini yurtdışına göndermişler
27cm namlu, 25 Joule, ahşap kundak ve namlu kilidi gibi sorunlu bir sistemi yok. Resmen mücevhermiş
-
Hatsanın veritabanına göre çıkış hızları aynı görünmüyor. Uzun yıllardır hobiden uzağım, o yüzden belki satılmıştır diye sizlere sorayım dedim. Yurt dışında da sadece bir ara satılmış, stok bulunmuyor. Sanırım bir ara üretip, hepsini yurtdışına göndermişler
27cm namlu, 25 Joule, ahşap kundak ve namlu kilidi gibi sorunlu bir sistemi yok. Resmen mücevhermiş
HatsanUSAMOD 95 Combo Vortex QEThe Model 95 Vortex QE Combo is one of the most sophisticated break barrel airguns in its market class and price range. It features an elegant stock made from…hatsanairgunsusa.comHatsan USA'deki verileri ile Türkiyenin Mod 135 QE verileri kıyaslamıştım.
Ama eklediğiniz görüntüsü bam başka değerlere sahipmiş.
Yazılan verilerde yanlış olma ihtimali yüksek.
Başıma bir kaç kez denk geldi, yazıyor tüfeğin ağırlık 3kg, tartığımda 4kg.
Neye güveneceğiz bilemiyorum.
Her yerde farklı bir şeyler yazıyor.
Yanlış bilgilendirme ile ilgili başıma gelen bir olayı örnek vermek istiyorum.
Çoğu av bayilerin bilgilendirmesinde Huğlu effecto Zeon garanti süresi 2 yıl olarak belirtmektedir.
Fakat, Fabrikaya sorarsanız 1 yıl olarak kabul ediliyor.
Parça değişmesi gerektiği takdirde ücret talep ediliyor.
Dikkat etmek gerek.
KonuHuğlu effecto garanti süresi ile ilgili bilgi paylaşım
Merhaba.
Değerli hobidaşlarım,
Başlıkta belirtiğim konuyla ilgili bilgi paylaşmak için yazıyorum.
Bildiğimiz Huğlu Effecto PX seriler ve Zeon çoğu av bayilerinde garanti süresi 2 yıl olarak belirtilmektedir.
A*** Av
The content cannot be displayed because it is no longer available.
C**** Av
Ü***** Av
İ******
The guneykim21 Şubat 2024 14:53 -
Umarım istediğiniz tüfeği bulursunuz.
-
Bu tüfek mod95 Qe dir 135 Qe fotoğrafları ile en bariz farkı Amerikan dipçik olup dipçik kısmında yanaklık olmamasıdır. Özeldeki farkı dahada fazladır silindir çapı vs 135 den farklıdır. Mod95 hatsanın en iyi , dış piyasada oldukça çok tutulmuş modelidir. Şahsen benimde çokca elimden geçmiştir. ancak Qe modelinin yurt içi satışı çok olmadı birde Qe namluları 27cm dir normal namlusu 40cm Qe de namlu kısalığı güç kaybı yarattığı için Qe modellerinin vortexleri biraz daha basınçlıdır buda tüfekte uzun namlulu silahlara nazaran biraz daha sarsıntı yaratır. Ama bulursanız alın güzel silahtır ancak tam olabilmesi için biraz tetik modifiyesi gerekir hatsan tetikleri maalesef iki ayar sunar sert ve beton arası ayarlanır bunu yumuşatmak lazım.