Hangisini Öneririsiniz

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhabalar, iki model vereceğim, bunlardan hangisini önerirsiniz yorumlarınızı bekliyorum.


    Hatsan SpeedFire 1250 Vortex

    GAMO REPLAY 10X MAGNUM IGT Gen2


    Bu iki modelden hangisini önerirsiniz, + ve - olarak yorumlarınızı bekliyorum.

  • dostum gamo kullanmadım ama hatsan kullandım Tabikide Gamo kalitesi diyorum.her iki ürünüde kullananları bulman biraz zor olabilir marka üzerinden gitsen daha iyi sanki.

    Reximex Throne Gen2 -5,5--6,35

    Hawke sidewinder 6-24x56 pro l

    hatsan mod 65 vortex 5.5

  • Gamo daha yakışıklı duruyor.

    "Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır." (Bediüzzaman Said Nursi-Mektubat)

  • Ben olsam Gamo alırım çünkü yurtdışından geliyor her zaman alabileceğiniz ürün değil, tükendi mi belki bir daha gelmez. Hatsan her zaman bulabilirsiniz. İki ürün arasında kalite olarak fark ediyor. Gamo daha iyi çelik kullanıyor. Gamo daha iyi işçiliği var, Hatsan tüfekleri silerken bez parçalanıyor her köşe keskin parmak bile keser. Tüfekten anlamıyorsanız Hatsan alın çünkü bir şey olduğu zaman değiştirebilirsiniz tamire gönderirsiniz gereğini yaparlar size geri gönderirler. Ayrıca fiyatını düşünürsek Hatsan ürünler fiyatına göre kötü değil. Gamo ile karşılaştırıldığı için yorum biraz olumsuz gibi oldu.

  • Gamo'nun servisi satış sonrası hizmeti düzeldi mi, bilen var mı?

    Zoraki ultra hp 01-2 0.177 cal.
    Umarex Nighthawk 4.5 Tactical

    Diana mod 52 Superior 0,22 cal.
    Crosman pumpmaster 760 4.5 (Pellet&BB)

    Vursan 7+1 y.otomatik (1996)

    Huğlu Blaser Mod SPEX 95 Süperpoze (1996)

    Ranger RP-12 (2024)

  • Gamo Replay 10x kullandım en sevdiğim kırmalı diyebilirim kullandıklarım arasında, şu an kullanmak istediğim tek kırmalı hw 77 ve 97 Gamo da dikkat etmeniz gereken solid kullamayacaksınız ve çift sürmeyeceksiniz yerli şarjörlü proxima kullandım ağır ve kullanışsız diğerinin ismini hatırlamıyorum gamo nun sistemini kullanan için birşey diyemeyeceğim çünkü kullanmadım

  • Gamo servis durumu karışık. Yazmıştım, Komando Av-Balıkesir diye cevap verdiler ama Komando Av'ın websitesinde Gamo ile ilgili hiçbir referans yok. Ama Adana'da özellikle Gamo tamir ve bakımı yapan biri var. Facebook'ta Mehmet Hatayıllı diye arayın, bulursunuz. Ben hiç konuşmadım ama siz kendiniz arayıp aklınızdaki soruları sorabilirsiniz.

    Niksan Ozark-TW 5,5 mm + Huma Air regulator+Discovery 6-24X44 SF IR

    Reximex Meta Premium 5,5 mm + Nikko Stirling Diamond 6-24X50 FFP

    Gamo Coyote Black 5,5 mm

    Zoraki HP01 4,5 mm

    Beretta Elite II CO2

    Mavoric M1 Semi Auto 12 CAL

  • Ben komandoyu aradım. Evet distribütörüz ama yedek parça gelmiyor dediler. Ne zaman gelir nasıl olur bilmiyoruz dediler. Gamo yu sildim kafadan. Bir sorun olsa ÇÖP. Maceraya gerek yok.

    Gamo ÇÖP diye arkadaşın ilgilendiği modeli kastediyorsan onu bilmem ama bende Gamo Coyote var, iç yapısı çok basit, çok az sayıda parçası var. İngiltere'den bir kere tam takım oringlerini getirttim, ölçülerini not ettim ve bütün bakımını, değişimlerini kendim yapıp gayet de iyi kullanıyorum. Oringden başka da bir yedek parçaya ihtiyacı neredeyse yok gibi. Namlusu da bence o yerli tüfeklerde LW diye göklere çıkarılan namlulara nal toplatır.

    Niksan Ozark-TW 5,5 mm + Huma Air regulator+Discovery 6-24X44 SF IR

    Reximex Meta Premium 5,5 mm + Nikko Stirling Diamond 6-24X50 FFP

    Gamo Coyote Black 5,5 mm

    Zoraki HP01 4,5 mm

    Beretta Elite II CO2

    Mavoric M1 Semi Auto 12 CAL

  • Gamo ÇÖP diye arkadaşın ilgilendiği modeli kastediyorsan onu bilmem ama bende Gamo Coyote var, iç yapısı çok basit, çok az sayıda parçası var. İngiltere'den bir kere tam takım oringlerini getirttim, ölçülerini not ettim ve bütün bakımını, değişimlerini kendim yapıp gayet de iyi kullanıyorum. Oringden başka da bir yedek parçaya ihtiyacı neredeyse yok gibi. Namlusu da bence o yerli tüfeklerde LW diye göklere çıkarılan namlulara nal toplatır.

    Çöpten kastım tüfek için değil. Replay modelini o kadar çok almak istedim ki ama servisi yedek parçası olmadığı için arızası halinde çöpten farkı olmayacak. Çalışmayan ürün çöptür. Yazık koca markanın ülkede servisi yedek parçası büyük sorun. Birde bu ürünler ithal edilirken gücü düşürülüp öyle getirildiğini söyledi distribütör firma yasalar gereği