Tabancalarda Namlu Boy Farklarının Namlu Çıkış Hızına Etkisi Ne Kadardır?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Herkese merhaba hobidaşlar. Bu test bir süredir aklımdaydı imkan bulmuşken şartlar dahilinde test etmek istedim. Belki benimle birlikte aynı soruyu merak edenler varsa diye videosunu da çektim. İyi seyirler diliyorum izleyenlere...

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    • Resmi Gönderi

    abi polimer tabancayı kastediyorsan ben de farkettim tutarsızlığı acaba namlunun kısa olması mı sebep oldu bilmiyorum sebebini araştırıyorum

    evet polimerin tutarsızlığını söylemiştim bu videodan sonra yabancı forum sitelerinde de uzun bir araştırma yaptım fişek kaynaklı olabiliceğini yazan cok olmus bir de namlu ağzı rampası fişeği namluya tam yerleştirmiyorsa yada milimlik fişek oturma sorunu yapıyorsa ( büyük bir sorun) olabilirmiş.

    bende de k11, sfx mete ( özel harekat için olan model) canik tp9 sf var hangisi en iyisi dersen k11 i tek geçerim.

  • evet polimerin tutarsızlığını söylemiştim bu videodan sonra yabancı forum sitelerinde de uzun bir araştırma yaptım fişek kaynaklı olabiliceğini yazan cok olmus bir de namlu ağzı rampası fişeği namluya tam yerleştirmiyorsa yada milimlik fişek oturma sorunu yapıyorsa ( büyük bir sorun) olabilirmiş.

    bende de k11, sfx mete ( özel harekat için olan model) canik tp9 sf var hangisi en iyisi dersen k11 i tek geçerim.

    abi fişekten kaynaklı olacağını sanmıyorum çünkü aynı kutudan aynı lottan fişeği çelik tabancada da kullandım 2. yazdığın sebep daha mantkılı gibi, tercihine değinecek olursak aynı düşüncedeyiz lakin taşıma konusunda k11 biraz daha zorlayabiliyor bende cz75 b var maalesef taşıma durumunda polimerlere nazaran daha zorlanıyorum ama siz görev maksatlı taşıdığınız için gizli taşıma zorunluluğunuz olmuyor o yüzden sizin için biz kadar sorun teşkil etmiyor olabilir :)