kardeşler tüpün hava kaçırması sonucu tüpü söküp içindeki havayı yanında gelen aparat ile boşalttım gaz kaçırma sorunu ön kısımdaki dolum yaptığım yerdeydi bende orayı sökebilmek için tornavida ile çevirmeye çalıştım ama mengene olmadığı için ingiliz anahtarının önüne bez sarıp çevirmeye çalıştım ancak hem çeviremedim hemde tüpü biraz çizdim boyası kalktı ve milimetrik derecede dış metali söküldü
1) zaman içerisinde bir patlamaya sebep olurmu
2) hatsana göndersem garanti kapsamında ele alınırmı
yardım ederseniz çok sevinirim
Bt65 tüpünde çizik
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
1) Fotoğraf çekip paylşamış olsaydınız daha çok net cevap verebilirdik. El aleti ile ne kadar zarar verebilirsiniz ki diye düşünüyorum. Tüpler en az 200 barlık hatta test basınçlar kullanım basınçlardan daha yüksek oluyor. Kolay kolay patlamaz lakin 10-15 yıllık tüp ise bu süre boyunca uygulanan basınç söz konusu tüp yorulmuş oluyor ve zararların tüpün patlamasına neden olabilir. Siz tornavida ile çizdim dediniz bir şey olmaz diye tahmin eidyorum.
2) Hatsan servis ile görüşmeniz lazım, genelde kullanıcı tarafından oluşan hatalı durumda hiç bir servis sorumluluk almaz. Hatsan garanti süresi bitmiş olmasına rağmen yinede bakıyorlar servis konusunda iyidir yardımcı olacaklar diye tahmin ediyorum net bir cevap için buraya değil onlara ulaşmanız lazım.
-
teşekkür ederim tüp yeni geçen sene aralıkda almıştım daha 1 yılı bile dolmadı çiziği gözümde çok büyütmüşüm zaten kesinlikle kale alınacak düzeyde değil servisede gerek kalmadı bu yüzden gaz kaçırma sorununuda çözdüm zaten mengeneyle sabitledim en son çizmeden
-
bir şey daha sorabilirmiyim silikon gres yağ olarak hangi markayı önerirsiniz
-
bir şey daha sorabilirmiyim silikon gres yağ olarak hangi markayı önerirsiniz
WINKEL silikon gres kullanabilirsiniz.
-
Yagi nerede kullanacaginiz onemli, O-Ring lerde silikon gres (O-ringe ozel yaglar var), tupun ic temizliginde, 100% kuru silikon sprey mineral ve gres icermeyen (balistol ve sonax ta vardi, ) kullanmanizi oneririm, kisaca basinc olan yerlerde silikon, metale metalde Moly paste yada benzeri, tetik mekanizmalarinda moly kuru yag, en dogru secimler.. hammer ve rayda HICBIRSEY kullanmayin, iyi temizleyin sadece.. molykote un guzel urunleri var..
-
Çok teşekkür ederim değerli bilgileriniz için
-
Kurma kolunda ne kullanmalıyım bide ray dediğiniz yeri anlamadım orası neresi oluyor
-