8 aydır elimde olan hatsanın pcp pompasının nem Filtresindeki silikajelleri değiştirmek istiyorum ama nasıl açıldığını çözemedim. Birde bunları değiştirmek çok gerekli bir şeymi kaç ayda, yılda bir yapılması gerekli tüfeğe sadece kuru hava basılması için önemli diye biliyorum. Pompayıda çok ısıtmadan kullanıyorum zaten yinede değiştirmek istedim kullanma kılavuzunda en geç 6 ayda bir değiştirin yazıyor yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Pcp pompası Nem Tutucu
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
RE: Uzun Süredir Kullanılmayan Hill Pompa
(Alıntı yazan hatsan_sniper)
mantık aynıdır diye düşünüyorum belki yardımcı olur
youtube.com/watch?v=inlbSLK3czwmzenis23 Ocak 2022 17:40 bu konu içinde videolu anlatım var daha önce paylaşım yapmıştım
-
el tutamağındaki hava filtresi hakkında hiç bilgi vermemiş maalesef
-
o kısımda silico jeller var onları bulabiliyosanız dğiştirebilirsiniz sökmesi basit zaten siz de sökmüşsünüzdür
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
-
siyah kısmı düz tornavida ile açtırabilirsin
-
selam hocam açabildinmi acaba bende yıllardır değiştirmedim silikon jeli nerden aldın ve açtıysanda nasıl açtın paylaşırmısın.
-
aslında bu kadar zor deil ama belki ilk yerinden çıkacağı için biraz zorlanıyorsun sanırım. siyah parçayı dışa doğru düz tornavida ile yavaş yavaş çevresini dönerek dışa doğru bastırın çıkacak. tek bir taraftan bastırmayın
-
selam hocam açabildinmi acaba bende yıllardır değiştirmedim silikon jeli nerden aldın ve açtıysanda nasıl açtın paylaşırmısın.
Silikajel Beyaz – 100 Gram (Nem Alıcı,Rutubet Küf Önleyici) Dolar kimya sitesinden aldım 2 adet almanızı tavsiye ederim.
mzenis'in anlattığı gibi yapabilirsiniz bende paslanmamış bir tornavida olmadığı için 2 tane bıçak yardımıyla yaptım. -
Silikajel Beyaz – 100 Gram (Nem Alıcı,Rutubet Küf Önleyici) Dolar kimya sitesinden aldım 2 adet almanızı tavsiye ederim.
mzenis'in anlattığı gibi yapabilirsiniz bende paslanmamış bir tornavida olmadığı için 2 tane bıçak yardımıyla yaptım.Teşekkürler hocam deniycem