Monopot u kişileştirmek mümkün istediğiniz renk ve isim yazabilirim.
KARGO DAHİL 700 TL.
Atış Destek Monopot
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Elinize emeğinize sağlık 👍
-
Gayet işlevsel görünüyor
-
sizce sakıncası yoksa stl dosyasını paylaşırmısınız 3d yazıcım var yazabilirim
-
sizce sakıncası yoksa stl dosyasını paylaşırmısınız 3d yazıcım var yazabilirim
Tabi ki de mail adresi yazın atayım.
-
yok bana özel olmasın genel anlamda demiştim diğer arkadaşlarında varsa yazdırabilir
-
Çok düşük toleransı var. Parçaları gresleyip birbirlerine sıkıp gevşeterek uyumlu hale gelmesini sağlayın.
0.2 katman Yüksekliği
0.8 iç ve dış duvar
Duvar sayısı 3
Dolgu % 8-15 arası kullanabilirsiniz.
Vidalar için istisna tavsiyem vidaları % 100 dolgu ve 0.1 katman yüksekliğinde basın
Malzeme PetG ve TPU 60 shore
Ayak petleri bir tık büyük kalıyor. Düzeltmeye üşendim Scalasını %100 den % 95 e çekin
3 hafta oldu atış yapıyorum. Kesinlikle iş görüyor.
3D yazıcı Creality K1 Max
Slicer Creality Prit 5.1
Farklı yazıcı ve slicer kullanan hobidaşlar kendi ayarlarını ve yaptıkları monopot un resimlerini paylaşırlarsa çok sevinirim.
-
Hocam elinize sağlık gerçekten çok güzel görünüyor. Müsade ederseniz bir tavsiyede bulunmak isterim. Mümkün olur mu bilmiyorum ama modelde değişiklik yapmadan biraz daha küçültebilirseniz baskıda malzeme sarfiyatının azalması ( dolayısı ile maliyetin azalması), kullanım esnasında da portatiflik ve estetik anlamda çok daha muntazam olacağını düşünüyorum. Bu hali de çok güzel ama ebat biraz daha küçülürse tadından yenmez.
-
baskıya göndermeden % lik oranda küçültülebilir tüm parçalar aynı küçültülürse sorun çıkmaz
-
Hocam elinize sağlık gerçekten çok güzel görünüyor. Müsade ederseniz bir tavsiyede bulunmak isterim. Mümkün olur mu bilmiyorum ama modelde değişiklik yapmadan biraz daha küçültebilirseniz baskıda malzeme sarfiyatının azalması ( dolayısı ile maliyetin azalması), kullanım esnasında da portatiflik ve estetik anlamda çok daha muntazam olacağını düşünüyorum. Bu hali de çok güzel ama ebat biraz daha küçülürse tadından yenmez.
Hocam dışarıdan herhangi bir ölçülü civata somun pul setskur gibi malzeme kullanılmadığından. Belli bir oranda küçültmek büyütmek mümkün. Burada sorunu yaratacak tek kısım Y tutucu. Çok küçültür yada büyütürseniz hatta standart halinde bile desteği düşündüğünüz kısmın etli veya çok ince olması durumunda bile müdahale etmeniz gerekecektir.
-