Merhaba New Warrior Mini Mini-1 Taşınabilir PCP Tüfek Kompresörü (4500 PSI - 300 BAR) arkadaşıma satın aldık bugün kullandık hızlı bir şekilde tüfekleri doldurdu fakat merak ettim bu cihazdan yada benzerlerinden kullanan arkadaşlar varsa bunların herhangi bir bakımı yada bir süre sonra değişmesi gerken parçaları varmı arıza yapma durumları nedir ona göre kendimede birtane alıcam inşallah.
Elektirkli pcp pompası bakımı nasıl yapılır
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
10 dolumda bir yağ deliğine 3-5 damla yağ , silikon gres , sentetik gres. 50c geldiğinde bir mola. uzun süre sprunsuz kullanırsınız.
-
10 dolumda bir yağ deliğine 3-5 damla yağ , silikon gres , sentetik gres. 50c geldiğinde bir mola. uzun süre sprunsuz kullanırsınız.
derceyi göremedim üzerinde tahmini nekadar zamanda 50c ye ulaşır nerden anlarız ısıyı
-
Yaz sıcaklarında max 5 dk 50c olur. 10-12 dk doluyor zaten tüp. bendeki 700cc biraz uzun sürüyor. derece göstergesi yoksa kendiniz pompaya prop yerleştirerek takabilirsiniz. nette satılıyordu bir aralar , gene bulabilirsiniz diye düşünüyorum. tuxing var bende wariorla hemen hemen benzer bir kompresör.
-
Yaz sıcaklarında max 5 dk 50c olur. 10-12 dk doluyor zaten tüp. bendeki 700cc biraz uzun sürüyor. derece göstergesi yoksa kendiniz pompaya prop yerleştirerek takabilirsiniz. nette satılıyordu bir aralar , gene bulabilirsiniz diye düşünüyorum. tuxing var bende wariorla hemen hemen benzer bir kompresör.
Bakıcam hocam tuxing e de bu pomplardan türkiyede fazla yok acaba hangisi iyi marka olarak hepsi aşağı yukarı aynı kaltedemidir amazonda baya seçek varfakat hiç anladığım bi şey değil warior iyimi sizce arkadaş aldı fakat ısı göstergesi falan yok ya acaba dandik bişeymi şüpe ettim bende alacaktım yoksa
-
tuxinge en yakın iç yapısı olan ürün warrior ancak yine de bir tuxing değil
-
Bende yeni model New warrior kompresör aldım aldığım yere sordum;
-Ben: Bu modelin üzerindeki ısı göstergesi yokmuş ısındığını nasıl anlarım? Kullanım kılavuzunu okudum ancak sizin ayrıca tasviye ettiğiniz dikkat etmem gereken hususlar var mı? Mesala sağına soluna baktım yağ koyma yeri yok zannediyorum yağ koymamıza gerek yok.
-Satıcı: Herhangi bir ısı sorunu yaşanmıyor bu modelde. Şuanda en yüksek tüp hacmi Hercules modelinde mevcut ve sorunsuz 2 hercules dolumu yapıyor arka arkaya.
Dolum yaparken Eğer ki durdurmanız ara vermeniz gerekirse Dolum hortumundaki havayı boşaltarak o şekilde bekletin.
Çok toprak yere koymayın kumsal gibi