Başlangıç seviyesi olarak bu tüfek nasıl arkadaşlar yada uygu fiyatlı pompa ile dolum yapacağım öneriniz varmıdır. 20-30 metre isabetli atış yapsam yeter bana. Fazlasında gözüm yok. Şimdiden değerli bilgileriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Hatsan Vectis Lever Action PCP hakkında
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
İlk defa duydum bu modeli, maşaallah hatsanın denemediği şekil kalmamış.
-
Kafa karıştırıyor aslında benim gibi yeni baslayacaklar için ☺️
-
Ben de yaylıdan pcp'ye geçeceğim nasipse, araştırmaya devam ediyorum henüz. Şimdilik huğlu effecto zeon olacak gibi.
-
Hayırlısı olsun çok aklınızı karıştırmayın benim gibi
-
Aldım mı zırt pırt değiştiremeyeceğim için içime sinecek bir model arıyorum. Bir de arabanın bagajına yanlamasına sığacak...
-
Benimde en büyük meselem o arabaya rahat sığsın piknik malzemelerine de yer kalsın ☺️
-
Aldım mı zırt pırt değiştiremeyeceğim için içime sinecek bir model arıyorum. Bir de arabanın bagajına yanlamasına sığacak...
O zaman bullpub almanız gerekir. Yada yeni tabanca modunda tüfekler de var.
-
Hatsan flash güzel kampanyaları var drager scuba tüp bile olan setlerle güzel bir giriş seviyesi olur bence
-
Ben vectis kullanıcısıyım ve 2 yıldır kullanıyorum. Görünüşü güzel fakat gereksiz ve yetersiz durumları var. Bu yüzden vectis yerine muadil olarak flash 101 şiddetle tavsiye ederim.