Merhaba. Hava kaçağı sorunu olmayan hor kullanılmamış fiyatı abartilmamis 6.35 Effecto zeon aramaktayım. 05452654577 satmak isteyen olursa bu numaradan ulaşırsa sevinirim. Hayırlı günler.
Alım ilanidir 6.35 zeon araniyor
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
2.el değilde sıfır alırsan sağlam bir bayi var 6.35 yaptırıp getirtir
-
Merhaba. Hava kaçağı sorunu olmayan hor kullanılmamış fiyatı abartilmamis 6.35 Effecto zeon aramaktayım. 05452654577 satmak isteyen olursa bu numaradan ulaşırsa sevinirim. Hayırlı günler.
Neden 6.35 öğrenebilirmiyim deneyimledim açıklayıcı detay verebilirim
-
Neden 6.35 öğrenebilirmiyim deneyimledim açıklayıcı detay verebilirim
bende deneyimlerinizi merak ediyorum genelde havalı pcp de olsa kalibrenin yüksek oluşu daha bi cezbedici oluyor sanki bir domuzu rahatça vuracakmış hissiyatı veriyor
-
bende deneyimlerinizi merak ediyorum genelde havalı pcp de olsa kalibrenin yüksek oluşu daha bi cezbedici oluyor sanki bir domuzu rahatça vuracakmış hissiyatı veriyor
Regülatör odası yetersiz geliyor ve solid atmanız mümkün değil aynı namluyu px5 e taktım modlu yalnız ve küçük bir oda ilave ettim 180 bar ile anca yeterli oldu zeon da regülatörü söküp öyle anca kullanırsınız
-
Hasan usta hocam hava portlarinda cekicte çekiç yayında ve valfte herhangi bi islem yapmadınizmi?
-
Hasan usta hocam hava portlarinda cekicte çekiç yayında ve valfte herhangi bi islem yapmadınizmi?
Az miktarda yapıldı
-
Az miktarda yapıldı
Hasan bey standart bir Zeon alsak bunda illaki yapılmalı dediğiniz bir işlem var mı?
-
Hasan bey standart bir Zeon alsak bunda illaki yapılmalı dediğiniz bir işlem var mı?
Eğer 5,5 alacaksanız hiçbir işlem yapmadan verim alabilirsiniz ama biraz güçlendirirseniz ağır mühimmatlada verim alırsınız fakat 6.35'te ciddi anlamda güçlendirme gerekir Çünkü yetmiyor
-
Hocam 4.5 denedinizmi? 10.34 veya solid kabiliyeti nasıldır acaba?
-
Hocam 4.5 denedinizmi? 10.34 veya solid kabiliyeti nasıldır acaba?
Yok 4.5 denemedim malesef ben de sırf merakımdan 6.35 namlu aldım fakat uğraşmaya değmeyeceğini düşünüp px5 i 6.35 e çevirdim
-
Eğer 5,5 alacaksanız hiçbir işlem yapmadan verim alabilirsiniz ama biraz güçlendirirseniz ağır mühimmatlada verim alırsınız fakat 6.35'te ciddi anlamda güçlendirme gerekir Çünkü yetmiyor
Güçlendirme yaptığımızda solid atılabilir mi? Namlusu uygun mu? Bir de güçlendirme işlemini kendimiz yapabilir miyiz yoksa usta işi mi?
-
Güçlendirme yaptığımızda solid atılabilir mi? Namlusu uygun mu? Bir de güçlendirme işlemini kendimiz yapabilir miyiz yoksa usta işi mi?
Kendiniz yapamazsınız usta işi 6.35 için ise reg odası yetersiz eğer solid atacaksanız