Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhabalar, bir yıldır kullanmadığım hatsan Nova compact'ın sanırım oringleri patlamış. Tam dolum olmuyor, tüp geri boşalıyor. Bakım için nereye göndermem gerekiyor, İstanbul içinde yapan yer var mıdır?

  • kurma kolunu çekip dolum yaptınız mı? o yöntemi deneyin. Buna rağmen hava kaçağı varsa direkt olarak Hatsan teknik servise yollayın. Size sadece kargo masrafı çıkar. Yollarken de sorunun ne olduğuna dair bir not bırakın. Hemen hallolur.

    Diana
    Weihrauch
    Hatsan
    Reximex
    Evanix
    KalibrGun
    Air Arms

    AirForce
    FX
    Zoraki

    Walther

    Daisy

    Beeman

  • Merhabalar aynı sorun benim at-44 de başıma geldi. İzmirde yaşamamın avantajı olarak direkt fabrikasına kendim götürdüm bir saat içinde yapıp teslim ettiler ve garantisi olmamasına rağmen ücret almadılar. Kargolar havalı dahi olsa silah almıyorlar içinde ne var diye soruyorlar . Ya yalan söyleyerek kargoya vereceksiniz ya da size tavsiyem ilinizde yetkili bir hatsan bayiisi varsa orası ile iletişime geçip onlar aracılığı ile teknik servise kargolatmanız. Hem firma kargolayacağı için kargoda sıkıntı olmaz hem de firma gönderisi olacağı için daha uyguna kargo yaparlar. Yolunuz izmire düşerse izmir kemalpaşaya elden de bırakabilirsiniz.

    Hatsan AT44 Long LW .22

    Hatsan Mod 85 .22

    Hatsan Torpedo 105X Wood .25

    Zoraki HP01 Light .177