Havalı Tabanca İçin Pellet Önerisi .177 Cal

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhabalar, ilk mesajımı yanlış yerde paylaştığımı fark ettim ve güncellemek ya da silmek istediğimde öyle bir buton göremediğim için maalesef yeni bir konu açtım.


    • P320 .177 cal havalı tabancam var ve herkes match tarzı küt başlı pellet öneriyor ama ben kağıda sıkmıyorum bir tek. Demire, saca, tahtaya, plastiğe sıkabiliyorum ve maalesef Türkiye'de bir çok pellet bulunmuyor. H&N Hornet Pistol pelletini gördüm araştırdım satan yok, Türkiye distribütörüne aradım "Field Target Trophy aldım elimde kaldı o yüzden getirtemem tek senin için" diye cevap verdi, H&N mail attım onlarda yurt dışından sipariş edin diye geri dönüş yapıyorlar. Bu sadece bir örnek, yurt dışında sevilen ve kullanılan pelletler maalesef ülkemize gelmiyor. Bende siz değerli kullanıcılara sormak istedim, kullandığınız ve memnun kaldığınız match tarzı olmayan pelletler nelerdir? H&N Field Target Trophy pelleti de zor bulunmaya başladı çünkü.


    • KWC SP2022 ve SS P320 de co2 tüpü takarken tüpün başına vazelin sürüyorum. Bir yerde görmüştüm o-ringler için faydalı olur diyordu, bu bilgi doğru mu?


    Başıma gelen ufak bir hadise söylemek isterim, başkasının başına gelirse diye. İnternette araştırınca sonuç çıkmadı ve bayilerden de doğru cevap gelmedi.

    P320 havalı tabancama H&N Field Target Trophy, H&N Baracuda Power pelletler aldım ve atışlarım sola gidiyordu. Aldığım av bayiyi sorunca pelletle alakalı diye cevap verildi çünkü match tarzı kullanılması gerekiyormuş ama yurt dışında JSB Exact Diabolo kullanıldığını biliyorum. Gez ile oynayınca kırıldı ve Güral Savunma'ya gönderip gezi değiştirttim hedefler kusurlaştı ama gücünün azaldığını hissettim.