Homedefence co2 tüplü silahları güçlendirme modifiyesi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhabalar, ülkemizde sanırım ithal olan havalıların 7.5 jouledan yüksek olması yasak. Umarex T4E HDS 68 .68 modeli ülkemizde satılıyor fakat 7.5 joule olarak, yurtdışında bu modelin ya da bu tipte öbür co2 tüplülerin 30-40 joule olanları var. Bu tarz aletlerden birine sahip olduğum takdirde nasıl joule yükseltmesi yapabilirim ? Alttaki videoda kendi power kit takıyor fakat bu kiti nasıl elde edebilirim ? İyi forumlar.


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.


    Bu da güçlendirme yapılmış 40 joule bir co2 tabanca

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Hatsan AT44 Long LW .22

    Hatsan Mod 85 .22

    Hatsan Torpedo 105X Wood .25

    Zoraki HP01 Light .177

  • Merhabalar;

    YOL 1 - Yukarıdaki linkteki kiti almadan da gücü yaklaşık 2 katına kadar çıkartabilirsininz videoda gördüğünüz odacık içerisindeki parçayı çıkartıp hiç birşey takmazsanız da oluyor ama dediğim gibi meme değişimi yapmadan yaptığınız için sadece odacık iç hacmi büyümüş olduğundan yükseliyor gücü.

    YOL 2 - Eğer eliniz çok hassas ise ve uygun malzemeleri temin edebilirim derseniz (çelik 1mm yuvarlak eğe ve/veya 0,30 - 0,50 mm arası dremel gibi hobi aletlerinin ucuna takabildiğiniz matkap uçları veya elmas fisür) kendiniz sarı meme parçasını da söküp hava çıkış deliğini büyütebilirsiniz.

    Dikkat : Hava çıkış deliğini aşırı büyütürseniz geri dönüşü yoktur ancak söktüğünüz meme parçasını herhangi bir tornacı sarı metalden gözü kapalı yapabilir bilginiz olsun. Ayrıca açarken çok dikkatli ve yavaş açmanızı tavsiye ederim her aşamada da resim çekin ki geri toplarken kolaylık olsun size, tetik mekanizması yayını ters takarsanız tetiğiniz çalışmaz yönüne dikkat edin.

    Sonuç : YOL 1 - Kiti getirtme maliyeti cebinizde kalır.

    YOL 2 - En kötü ihtimalle tornacıya götürüp 2-3 tane meme yaptırıp sizin için en ideal çıkış gücünü ayarlayabilirsiniz.

    Son Dikkat : Hali hazırda ülkemizde yasal düzenlemelerdeki hız sınırı genel kontrole tabi olmasa da şikayet edilirseniz (yüksek çıkış sesi - gözle görülür tahribat endişesi vs..) eğer incelemeye alınabilir silahınız sıkıntı çıkabilir.

    İlave bilgi atış yapmak için mermilerinizi bu silah için özellikle çok kolay bir şekilde kendiniz yapabilirsiniz, 6,35 pellet yada uygun boyutta çelik bilye alıp orjinal mermisinin çapında dairesel bir boru parçası kesip altına sıcak veya soğuk silikon sıkıp merkezlemesine dikkat ederek kurşunu yerleştirip dondurursanız eğer (ince bir kat silikon sıkıp sertleşmesini bekleyip merkezlemeya dikkat ederek bir damla japon yapıştırıcısı ile mermiyi sabitleyip ardından çevresine bir kat daha silikon sıkıp yüksekliğini eşitleyerek) tabii ağırlık dengesini bozmamak ve penetrasyonu doğru sağlamak adına merminin ucunu önde kalacak şekilde dışarıda bırakarak.

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Sentinel (26 Ağustos 2024 10:10).