spoton kaliteyi bozdumu?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • selam arkadaşlar en son bozkurt avdan aldığım yerli pelletler bu şekilde hiçbir şekilde dürbün sıfırlama yapamadım artık yerli firmalardan iyice uzaklaşacağım gibi hep jsb ve hn mi alacağız artık bu gidişle?

    yerli pelletler yerli pelletler yerli pelletler

    Reximex Throne Gen2 -5,5--6.35

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen ankebut47 (1 Şubat 2025 18:12).

  • selam arkadaşlar en son bozkurt avdan aldığım yerli pelletler bu şekilde hiçbir şekilde dürbün sıfırlama yapamadım artık yerli firmalardan iyice uzaklaşacağım gibi hep jsb ve hn mi alacağız artık bu gidişle?

    yerli pelletler yerli pelletler yerli pelletler

    Kalite gittikçe kötüleşiyor rezalet verilen paralara yazık vallahi bunun markası nedir hocam yazarsanız bizde uzak duralım.

  • isim vermek yanlış olur hocam satan kişi ile alakalı bir sorun değil bu fabrika ile ilgili bir sorun kaliteyi iyice kötüleştirmişler eski seriden elimde vardı onlardan çok memnundum yine alayım dedim pişman oldum

    Ne kadara aldınız fiyatını söyleyin, az çok tahmin edebiliriz kimden alındığını. 🤔

  • Ne kadara aldınız fiyatını söyleyin, az çok tahmin edebiliriz kimden alındığını. 🤔

    alakanıza teşekkürler hocam satıcıyı bilmeniz elinize ne gibi bişi geçirmiş olacak, satıcıdan hiç bir şikayetim filan yok satıcı gayet güvenilir ve nezih biri bu işi bugün ve dün yapan biri değil 3 kuruş için ismini bozacak biri hiç değil

  • alakanıza teşekkürler hocam satıcıyı bilmeniz elinize ne gibi bişi geçirmiş olacak, satıcıdan hiç bir şikayetim filan yok satıcı gayet güvenilir ve nezih biri bu işi bugün ve dün yapan biri değil 3 kuruş için ismini bozacak biri hiç değil

    Satıcıyı bilirsem ondan alışveriş yapmam mesela. Piyasa da çöp satan çok. İsmi karalanmasin diye sesini çıkaran da pek nadir, o yüzden bilmek benim için önemli. Para kazanmak bu kadar kolay olmamalı,lakin biz parayı kolay kazanmiyoruz. Ayrıca fotodaki pelete bakacak olursak yapan arkadaş ağzında çiğneyerek yapmış galiba bunu.

  • Satıcıyı bilirsem ondan alışveriş yapmam mesela. Piyasa da çöp satan çok. İsmi karalanmasin diye sesini çıkaran da pek nadir, o yüzden bilmek benim için önemli. Para kazanmak bu kadar kolay olmamalı,lakin biz parayı kolay kazanmiyoruz. Ayrıca fotodaki pelete bakacak olursak yapan arkadaş ağzında çiğneyerek yapmış galiba bunu.

    SIkinti saticilarda degil ureticide, arkadasimiz o yuzden saticinin ismini paylasmak istememis ki bu cok dogal,ureticiye gelirsek suan ki pellet piyasasi goz onune alindiginda ne kadar ekmek o kadar kofte hesabiyla uretim yapmis gibi duruyor :)

    spoton, atef ,ince mehmet, cart curt gibi yerli pelletlerin tamamindan uzak durmak lazim .Ucuz etin yahnisi yenmiyor malesef.