0507 911 27 61 whatsapp dan yazabilirsiniz İsmim Murat.
Moderatör
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Siyah kartuşum çok az kalmış. Yenisini sipariş vereceğim yada gri renk olmasının mahsuru yoksa gri basmaya başlayabilirim.
-
Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla ucuz olan sıradan plastik modele ilgi daha fazla o nedenle ABS baskı yapma kararı aldım mukavemet olarak PLA ya yakın, biraz daha düşük mukavemeti ama nemden, güneşten etkilenme olayı yok denecek kadar az. Ayrıca Unf diş kısmına çelik somun ekledim artık söküp takarken hunharca davranabilirsiniz :). Oğuz beyin moderatörü de hazırlanıyor şuan. Pazartesi kargoya vereceğim nasipse. Yaptırmayı düşünen başka arkadaşlar varsa hazır hafta sonu evdeyken ilgileneyim.
-
Aklımda diş kısmı nasıl olacak diye soru vardı, acaba orası da mı plastikten yoksa bir somun mu çakılacak diye düşünürken mesajınızı gördüm ve rahatladım. Teşekkürler.
-
Arkadaşlar kargo masrafları karşı ödeme şeklinde gönderimde 200 lira civarı tutuyordu, bende kargo firması ile anlaşma yaptım. Fiyatlarda da ufak bir revize yaptım ve artık ÜCRETSİZ KARGO fırsatı ile siparişleriniz adresinize teslim edilecek.
ABS malzeme
4.5-5.5 için L 950, XL 1150
6.35 için L 1050, XL 1300
Karbon fiber takviyeli için ise
4.5-5.5 için L 1850, XL 2250
6.35 için L 2150, XL 2550 -
Selamlar. Moderatör ihtiyacı olan varsa imalatımız devam ediyor. İletişime geçebilirsiniz.
-
Merhabalar. S-Lab Moderatör'ün Alparslan hoca tarafından yapılan testlerde göstermiş olduğu başarıyı paylaşmak istedim. Bu güne kadar ürünleri alıp-denemiş ancak bu kadar profesyonelce bir test yapamamış arkadaşlar yaptıkları tercihte ne kadar doğru bir karar verdiklerini görsünler, almayı düşünenler de fikir sahibi olsunlar. Hem ses kesmede çok başarılı olup, hem namlu çıkış hızını düşürmeyip hemde isabeti artırıp, grupmanı topluyor. Tüm Türkiye genelinde ücretsiz kargo seçeneği ile gönderim sağlıyoruz.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Alparslan hocaya emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.
DB ölçerin ekranı okunmasa da hız ve grupman verilerinin
S-LAB moderatörler hakkındaki daha önce söylediklerimizi kanıtlar nitelikte olması bu aşamada yeterli.
+Sesi büyük orada düşürür.
+Namlu çıkış hızını etkilemez.
+Grupmanı iyileştirir.
Moderatör siparişleriniz için iletişime geçebilirsiniz.
Tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo. -