YONGHENG Yüksek basınç Hava Kompresörleri.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba,

    Ben Serkan Dağlı. Firmamızın adı Barida Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi. 2021 yılından bu yana Yongheng ve Gxpump markalarının Türkiye'deki resmi distribütörüyüz. Isparta'dayız. İthal ettiğimiz ekipmanları faturalı ve 2 yıl garanti ile satıyoruz. Ayrıca, teknik servis ve yedek parça hizmetleri sunuyoruz.

    Sattığımız tüm ekipmanları detaylı bir test sürecinden geçiriyoruz. Testler sırasında her müşteri için özel olarak cihazın seri numarasını gösteren detaylı videolar çekiyoruz ve bu videoları müşterilerimizle paylaşıyoruz. Müşterilerimizin talep ettiği ekstra parçaları da bu testler sırasında test ederek gönderiyoruz. Örneğin, hortum, filtre, tüp bağlantı aparatı gibi.

    Ayrıca, tüpten tüfeğe dolum aparatınıza ekstra parçalar ekleyerek tüp dolum aparatı olarak da kullanılmasını sağlıyoruz. Ekipmanlarımızı satın alan müşterilerimiz, izledikleri videolar sayesinde ürünlerin kullanımı hakkında detaylı bir eğitim almış oluyor ve bu sayede ürünleri sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorlar.

    Hafta içi teknik destek ve bilgi almak için bize 0246 228 65 15 veya 0555 527 22 05 numaralı hatlarımızdan ulaşabilirsiniz.

  • Ben Serkan DAĞLI. YONGHENG markasının TÜRKİYE Tek Resmi DİSTRİBÜTÖRÜYÜZ. YONGHENG Kompresör hakkında merak ettikleriniz , problemleriniz, destek talepleriniz için ve siparişleriniz için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

    Serkan abim hoş geldin sefa geldin.

    :!:“İnsanlar bilmedikleri şeyin düşmanıdır.”
    :!:“Eğrinin gölgesi de eğri olur.”
    :!:“Cahil ile sakın latife etme. Dili zehirli olduğundan gönlünü yaralar.”
    :!:“Aklı tam olanın, sözü az olur.”
    :!:“Nefesler, ecele doğru atılan adımlardır.”
    :!:''Kendini beğenen kişiyi kimse sevmez.''
    :!:''İnsanı vaktinden evvel yıpratan bir şey varsa, o da tembelliktir.''
    :!:''Açık yürekle konuşan düşman, içten pazarlıklı dosttan iyidir.''

  • Kendisinden geçen hafta bir komprsör alışverişim oldu. Gayet ilgili kibar bir beyefendi. Kompresörün teknik anlatımı olsun kullanımı ve kurulumu olsun her konuda videolu şekilde yardımcı oldu. Eminim garanti surecindede yanliz bırakmayacaktır. kompresöre gelecek olursak benim aldığım 12 volt ve 220 volt kullanilabilen hava sogutmali modeli gayet küçük hafif kompak bir kompresör ben tüfek dolumu için aldım fakat tüpte doldurulabilir. 400cc tupumu 110 bardan 250 bara ısınma vs sorun olmadan tek seferde 6 dk civarında doldurdu. Hem 220 hem 12 volt olarak kullanabiliyorsunuz. Aracimdada denedim hiç sorun yok. İhtiyacınız olacak tüm aparatlar jaklar yedek filtre ve oringler yaninda geliyor. 1 haftadır kullanıyorum smdilik bı sorun yaşamadım. Herkese tavsiye ederim. Bu arada apartman dairesinde dolum yaptım komşulardan herhangi bi şikayet almadım kompresör diğer su sogutmalilara göre çok çok sessiz.

  • Tüfek dolum aparatını, ek parçalar kullanarak tüp dolum aparatına dönüştürüyoruz


    dönüşüm dönüşüm dönüşüm dönüşüm dönüşüm

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

  • Serkan bey kuru hava ile çalışan modelin fiyat bilgisini verebilir misiniz acaba taksitli alışveriş var mı kompresörler peşin fiyatlı mı.

    Reximex Throne Gen2 -5,5--6,35

    Hawke sidewinder 6-24x56 pro l

    hatsan mod 65 vortex 5.5

  • Güncel fiyatlarımızı 0555 5272205 numaralı Whatsapp hattımızdan öğrenebilirsiniz. Kredikartı tek çekimde komisyon yok. KuveytTürk ile çalışıyoruz. Tüm banka kartlarına Taksit yapabiliyoruz. 3,6,9,12 ay taksit imkanı mevcut fakat bankanın uyguladığı oranlar geçerli. Saygılarımla.

  • Yongheng Smartdigital modeli dakikada 50 litre hava sıkıştırma kapasitesine sahiptir.
    6 litre 300 bar Scuba tüpünü ;

    0’dan 300 bar’a 36 dakikada
    150 bar’dan 300 bar’a 18 dakikada

    200 bar’dan 300 bar’a 12 dakikada

    Doldurabilir.

  • Yongheng 12 volt-220 volt modeli dakikada 12 litre hava sıkıştırma kapasitesine sahiptir. Direk tüfek Dolumuna daha uygundur. Araba aküsünden yada ev elektriğinden dolum yapabilir. 350watt Dahili adaptöre sahiptir ve kutu içerisinden akü maşalı kablolarıda çıkmaktadır. Tüp taşımak yerine bu kompresörü arabanızın bir köşesinde sürekli taşıyarak tüp taşımaktan kurtulabilirsiniz.
    250cc tüpü 100bar’dan 250bar’a 3,5dakika

    500cc tüpü 100bar’dan 250bar’a 6,5dakika

    580cc tüpü 100bar’dan 250bar’a 7,5dakika

    1000cc tüp 100bar’dan 250bar’a 12,5 dak.

    6litre tüpü 200bar’dan 300bar’a 50 dak.

    Doldurabilir.

    Not: Hava soğutmalı bu modeli her 30 dakikada bir dinlendirerek soğutmak gerekir. Hava sıcaklığına bağlı olarak bu süre kısalabilir çünkü Kompresör kafa sıcaklığı 70 dereceyi geçtiğinde cihaz kendini korumaya alır ve otomatik durarak uyarı verir. Bu durumda da 30 dakika dinlendirip soğutmak gerekir.

  • Profesyonel yüksek basınç kompresörlerinde kullanılan isovg150 standardında özel kompresör yağımız stoklarımıza girmiştir.250 ML şişelerde istediğiniz adette sipariş verebilirsiniz.Fiyat ve stok bilgisi için 0555 5272205 numaralı whatsapp hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.


    İsovg150 Standardında Yüksek Kalite Kompresör yağımız.
    İsovg150 Standardında yüksekkalite kompresör yağımız stoklarımıza girdi.Yongheng smartdigital 250ml yağ kullanmaktadır. 250 ml ve katları şeklinde istediğini...
    youtube.com

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen compressorexpert (9 Eylül 2024 12:43).

  • 12 volt olanından aldım. Serkan Bey çok ilgili dediği gibi test ederek gönderiyor. İmkanınız varsa düşünmeyin alın.