İyi hobiler yeni almış olduğum BT 65 SB elite lw var solid pellet atmak için aldım gücünden dolayı bu tüfeği kullanan ve kullandıkları mühimmatdan memnun olanlar dönüş yaparsa güzel olur farklı markaların denedim ama lw namlunun bir özelliğini sevdiği pelleti bulamadım 20 metrede bile 5-10 kuruşluk grupman var jsp 18 grain ve premier 14 grain çok daha başarılı sonuç verdi bu güce rağmen tek delik yapabiliyor yardımcı olursanız sevinirim
Hatsan BT 65 lw
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Kimse bu tüfeği kullanmıyor galiba hangi pellet solid 50-100 metre arası daha iyi grupman yapıyor ben 4-5 farklı solid denedim 20 metrede 1 lira kadar yaptı
-
- Resmi Gönderi
bt65 hatsanın en tutulmayan tüfeklerinden. lw namlu olduğuna bakmayın hiç lw ile alakası olmayan bir grupmanı var. ben zamanında kullanıyordum. jsb den başka ne pellet ne solid hiç bir şeyi sevdiremedim.
-
Bende 6.35 olanı var, 5.5'lerin grupmanı kötü ama 6.35 daha derli toplu atıyor. 31 grn hn pellet ile güzel işler yapıyor. 10 yıldır satmadım, tasarımı sevdiğim ve ilk pcp tüfeğim olduğu için duruyor.
-
Engin sak solidini deniyecem bakalım bide 22-24-26 grain sipariş verdim gelince bakicaz artık
-
bt65 hatsanın en tutulmayan tüfeklerinden. lw namlu olduğuna bakmayın hiç lw ile alakası olmayan bir grupmanı var. ben zamanında kullanıyordum. jsb den başka ne pellet ne solid hiç bir şeyi sevdiremedim.
Solid atacak bu güçte bu fiyat aralığında ne önerebilirsiniz bu tüfek 30 grain solidi 850 FPS ile atiyor yeterli bir güç bence
-
- Resmi Gönderi
Piyasada başka solid kalmadı sanırım. Yine engin saktan alın fakat graini agirlastirin 32-34 deneyin
-
Piyasada başka solid kalmadı sanırım. Yine engin saktan alın fakat graini agirlastirin 32-34 deneyin
Ağır kalır diye bunları istedim grupman iyi olursa onlarıda denerim 50-100 metre arası bana yeterli mesafe
-
- Resmi Gönderi
O mesafelere atacaksaniz ağır kalmaz daha stabil bile olabilir
-
Bt65 in ilacı h&n Barracuda 21grain
-
Bt65 in ilacı h&n Barracuda 21grain
200lü kutu 750tl deli para
-
Bt 65 gibi güçlü ama solid atacak bu ayarda ne önerebilirsiniz