Hatsan Mod 125 5.5 mm
Temiz durumda
Bakımları yapıldı.
Çok isabetlidir.
Fiyat : 2500 TL kargo alıcıdan
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Hatsan Mod 125 5.5 mm
Temiz durumda
Bakımları yapıldı.
Çok isabetlidir.
Fiyat : 2500 TL kargo alıcıdan
Güncel
Güncel
Güncel
Hayla satılık mı?
0539 472 14 30 ulaşırsanız iyi olur.
Hayla satılık mı?
0539 472 14 30 ulaşırsanız iyi olur.
Duruyor yazıyorum şimdi
Herkese, selam bu ilanı satın alacağım kişi güvenilir mi?
Herkese, selam bu ilanı satın alacağım kişi güvenilir mi?
Evet güvenilir kardeşim.
Kendisinden defaaten alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım. Sizde yaşamazsınız emin olun. Güvenilir ve dürüsttür. Hayırlı olsun.
Teşekkürler arkadaşlar
Güvenilir satıcıdır.Gönül rahatlığı ile alış veriş yapabilirsiniz.
bende kendisinden 2 defa alışveriş yaptım kolaylıkta sağlıyor güvenilirdir kardeşim.
çok alışverişimiz oldu... sorunsuz ve güvenilir
Birçok defa alışveriş yaptım, arkadaşlarım dostlarımda yaptılar güvenilir ve dürüst bir kardeşimizdir.
Mete maşallah çok sevenin var. Arkadaş alışverişi gerçekleştirdi mi?
Mete maşallah çok sevenin var. Arkadaş alışverişi gerçekleştirdi mi?
Çok şükür abi iyiki varsınız .
Arkadaş piyasa oldu 😅
Hepinizi yorduğum için kusura bakmayın …
Metehan hocam zaten 2 tane 5.5luk tüfeğim var kralın n07 ahşap modeli hakkında ne düşünüyorsunuz 6.35 olarak 6.35 kırma namlu bir tüfek istiyorum sizin tüfeğinizle de ilgilenmeyi düşündüm malum gayet uygun bir fiyat ama birazda 6.35 tüfeklerle devam etmek istiyorum 1 tane yayı değişecek eser es55im ve birde hatsan mod80 im var 80den gayet memnunum 5.5 olarak 100 150 mtye gidiyor mermisi tabi orda doğru vurmak çok zor o tüfek için ama gittiğinden eminim aynı zamanda dürbün sıfırlaması çok dert olmayacak bir kırma namlu 6.35 öneriniz var mıdır mod 135lere bakıyorum hiçbir sitede 6.35ini bulamadım bunu satış ilanının altına yazmak doğru mu bilmiyorum ama eğer gereksiz kalabalık etmesin derseniz kaldırayım
Metehan hocam zaten 2 tane 5.5luk tüfeğim var kralın n07 ahşap modeli hakkında ne düşünüyorsunuz 6.35 olarak 6.35 kırma namlu bir tüfek istiyorum sizin tüfeğinizle de ilgilenmeyi düşündüm malum gayet uygun bir fiyat ama birazda 6.35 tüfeklerle devam etmek istiyorum 1 tane yayı değişecek eser es55im ve birde hatsan mod80 im var 80den gayet memnunum 5.5 olarak 100 150 mtye gidiyor mermisi tabi orda doğru vurmak çok zor o tüfek için ama gittiğinden eminim aynı zamanda dürbün sıfırlaması çok dert olmayacak bir kırma namlu 6.35 öneriniz var mıdır mod 135lere bakıyorum hiçbir sitede 6.35ini bulamadım bunu satış ilanının altına yazmak doğru mu bilmiyorum ama eğer gereksiz kalabalık etmesin derseniz kaldırayım
Selamlar sorun yok sayın hobidaşım
6.35 inanılmaz düşme yapar . Bence hiç bulaşmayın . Zaten jsb almıcaksanız pelletleride biçimsiz .
En azından 5.5 hem düşmesi daha az hemde uygun fiyata güzel formlu pelletlerde var . Mesela spoton 16 veya 18 grain bu 5.5 lar için ideal ucuz pelletler…
Dürbün konusunda zaten sorun yaşatır . Anca gez arpacık kullanılır . Yada çok para verip uzun ömürlü sağlam dürbün alıcaksınız…