Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • yaylıda 6.35 büyük hayal kırıklığı. Verim inanılmaz düşüyor. Zaten pellet seçeneği de az. Solid zaten atamıyorsun. Tahribat için 5.5mm. Ama en zevklisi tabiiki 4.5mm..

Diana
    Kral
    Hatsan
    Niksan
    Reximex
    Evanix
    Air Arms
    AirForce
    FX
    Zoraki
    Walther
    Daisy
    Beeman

• ebiktim ve metehan hocam peki tahribat açısından daha tatmin edici olmaz mi 5.5 ile 6.35 arasında hangisiyle daha tatmin edici sonuc alirsiniz 5.5larla solid atılabilir mi ve 4.5 5.5tan ayiran ne gibi zevkler vardir bende nedense hep cok küçükmüş pek bir olayi olmazmis gibi bir onyargi oldu 4.5 karsi

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Tuna59baba (13 Aralık 2024 22:04).

• ebiktim ve metehan hocam peki tahribat açısından daha tatmin edici olmaz mi evet havali tufekle av yasak ama mesela bir kargayi vurmak istediginizde hangisiyle daha tatmin edici sonuc alirsiniz ve 4.5 5.5tan ayiran ne gibi zevkler vardir bende nedense hep cok küçükmüş pek bir olayi olmazmis gibi bir onyargi oldu 4.5 karsi

kargayi vurmak istemedigimiz , ulkemizde havali tufeklerle av yasak oldugu ve herhangi bir sekilde buna yeltenen olurda tespit edilirse agir cezalar soz konusu oldugundan oturu macera aramadigimiz icin ilgi alanimiz field target ,plinking ve grupman calismasi. bunlar icinde kisa-orta mesafe 4.5mm - orta-uzun mesafe 5.5mm yeterli olmaktadir.Ayrica gunumuz pellet fiyatlarida goz onune alindiginda (ozellikle benim gibi cok pellet atan biri icin )hobinin izdiraba donusmemesi icin kucuk kalibre candir :).

Bu arada 2500 tl 5.5 kalibre havali tufek bence bedava,hobiye yeni baslayanlanlar ozellikle de bu isten zevk alirmiyim yoksa kisa surede hevesim gecer mi diye dusunup cok para harcamak istemeyen biri icin kacirilmamasi gereken bir baslangic- hobiye giris firsati.

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen XBLACK_PANTHERX (13 Aralık 2024 19:45).

• Kafa avcısı 2 Ocak 2025 01:55

Konunun başlığı değiştirildi. Eksi Başlık: “Hatsan Mod 125 5.5 mm 2500 TL” Yeni Başlık: “Satıştan çekildi”.