- YENİ
Merhaba arkadaslar sizden bir ricam var.bu konu sizi sıkmış olabilir ama yardıma ihtiyacım var durbunsuz nisangahla ortalama 40mt de sitabil atış yapabileceğim 5.5 kaliteli bir yayliya ihtiyacım var.
Teşekkür ederim herkese iyi hobiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Merhaba arkadaslar sizden bir ricam var.bu konu sizi sıkmış olabilir ama yardıma ihtiyacım var durbunsuz nisangahla ortalama 40mt de sitabil atış yapabileceğim 5.5 kaliteli bir yayliya ihtiyacım var.
Teşekkür ederim herkese iyi hobiler
diana ya da weihrauch bakacaksınız
Teşekkür ederim diana 460 var nisangahi iyi olmadığı için dürbünle kullanmak zorunda kalıyorum onun için nisangah tertibatı çok iyi bir tufek almak istiyorum buna uygun marka model tavsiye ederseniz çok memnun olurum internette yeterli bilgi bulamıyorum onun için sizlerden destek bekliyorum
Teşekkür ederim diana 460 var nisangahi iyi olmadığı için dürbünle kullanmak zorunda kalıyorum onun için nisangah tertibatı çok iyi bir tufek almak istiyorum buna uygun marka model tavsiye ederseniz çok memnun olurum internette yeterli bilgi bulamıyorum onun için sizlerden destek bekliyorum
diana panter mod31
eğer bunu bulabilirseniz sizi üzmeyecektir.
Çok teşekkür ederim
Weihrauch HW77’nin 4 farklı kombinasyona sahip bir gezi far. Bu nedenle optik nişangah olmadan gez ve arpacığı kullanarak atış yapmak çok zevkli. Ayrıca Gamo’ların Truglo gez-arpacığı da çok başarılı.
Teşekkür ederim
Avdoga ile görüştüm maalesef mod31 şuan stoklarda yokmuş nisan mart gibi geleceğini söylediler
Hw 77 460 benzer gibi görünüyor
İyi akşamlar arkadaşlar son bir şey daha danışmak istiyorum dina 54 ile 54 pro arasında ne fark var.Ikiside aynı fiyata mod54 avdoga da var 54 pro da yaban avda
Ayrıca tavsoyeleriniz icin teşekkür ederim