5.5 yaylı tufek tavsiye

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba arkadaslar sizden bir ricam var.bu konu sizi sıkmış olabilir ama yardıma ihtiyacım var durbunsuz nisangahla ortalama 40mt de sitabil atış yapabileceğim 5.5 kaliteli bir yayliya ihtiyacım var.

Teşekkür ederim herkese iyi hobiler

• Teşekkür ederim diana 460 var nisangahi iyi olmadığı için dürbünle kullanmak zorunda kalıyorum onun için nisangah tertibatı çok iyi bir tufek almak istiyorum buna uygun marka model tavsiye ederseniz çok memnun olurum internette yeterli bilgi bulamıyorum onun için sizlerden destek bekliyorum

• YENİ
    • Resmi Gönderi

Teşekkür ederim diana 460 var nisangahi iyi olmadığı için dürbünle kullanmak zorunda kalıyorum onun için nisangah tertibatı çok iyi bir tufek almak istiyorum buna uygun marka model tavsiye ederseniz çok memnun olurum internette yeterli bilgi bulamıyorum onun için sizlerden destek bekliyorum

diana panter mod31

eğer bunu bulabilirseniz sizi üzmeyecektir.

agt agtagt

• Weihrauch HW77’nin 4 farklı kombinasyona sahip bir gezi far. Bu nedenle optik nişangah olmadan gez ve arpacığı kullanarak atış yapmak çok zevkli. Ayrıca Gamo’ların Truglo gez-arpacığı da çok başarılı.

Daystate AirWolf MCT 0.22 & Hawke Sidewinder 30 Tactical SF 8.5-25 X 42 & Draeger 6L 300Bar

Weihrauch HW98 0.177 & Hawke Varmint 6-24 X 44
    Weihrauch HW75 0.177 cal.

Weihrauch HW45 0.177 cal.
    Bushnell Sport 850 Laser Rangefinder

hasag.png

• Avdoga ile görüştüm maalesef mod31 şuan stoklarda yokmuş nisan mart gibi geleceğini söylediler

• İyi akşamlar arkadaşlar son bir şey daha danışmak istiyorum dina 54 ile 54 pro arasında ne fark var.Ikiside aynı fiyata mod54 avdoga da var 54 pro da yaban avda

Ayrıca tavsoyeleriniz icin teşekkür ederim