AliExpress'ten kompresör alınır mı?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • İyi forumlar. AliExpress'ten pcp kompresör alan oldu mu. Fiyatları çok uygun gümrük vergisi olsa bile 10bin civarına geliyor. Zaten Türkiye den alsak da doğru dürüst yetkili servis olacağını düşünmediğimden mantıklı geliyor.

• dostum yurt dışı 30 Euro sınırı var artık bulaşma derim.zamanında almıştım 45 gün beklettiler ayrıcada 150 Euro sınır aşıyor diyerek geri gönderceklerdi dekontunu gönderdimde öyle kurtarmıştım.fakat kaliteli geldi şansıma.

Reximex Throne Gen2 -5,5--6.35

Swampdeer HD Pro 6-24x50 Sfır ffp

hatsan mod 65 vortex 5.5

• Yongheng için konuşuyorsak türkiyedeki yetkili servis gayet ilgili. Özellikle serkan bey çok yardımcı oluyor. ben ikinci el almıştım. Ürün türkiye dist alınmıştı. Serkan bey hafta sonuydu ve kendisi de tatilde olmasına rağmen sorunumu çözmüştü. Yani bu konuda rahat olun...

Diana
    Weihrauch
    Hatsan
    Niksan
    Reximex
    Evanix
    Air Arms
    AirForce
    FX
    Zoraki
    Walther
    Daisy