PCP 0 bar dolum sorunu

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Selamlar 2 yıl önce aldığım bir pcp tüfeğim var Hatsan Flash 101, tüfek çok güzel ama 1 yıldır kullanmıyordum geçen gün bi baktım tank havası 0 bar gösteriyor. Normalde 200 bar max kapasitesi. Haliyle elimdeki pompasıyla doldurmaya çalıştım ama dolmuyor. Biraz araştırınca hızlı dolum yapmak vs gerekiyormuş ama benim elimde onun için ekipman yok, ben de risk almadan hatsana yollayayım dedim. Ama kargolar herhangi silah (havalı ve boş tamamen zararsız olmasına rağmen) parçası kabul etmiyorlarmış. Servisle konuştum vs uğraştım bi sürü ama ne yazık ki olmadı.

Uzun lafın kısası Antalya Alanya civarı pcp tüfek tankını doldurabileceğim bir yer var mı? Direkt tüp üzerinden veya kompresörle yapılabiliyormuş sanırım ama bende ara adaptörü yok sadece pompa hortumunun ucu var.

Bir yer bulabilirsem direkt ücreti karşılığında doldurmak isterim.

• Aras kargo nun Hatsan ile anlaşması var yetkili biriyle konuşun faturanın kopyasiyla beraber tüfeği servise gönderebilirsiniz

• Belki kaçak vardır contalar eskiyince olabiliyor benim at44 de olmuştu. Gerçi o zaman doluyordu basınç yavaş yavaş azalıyordu. İnternette sorunun çözümü araştırırken bir video görmüştüm kurma kolunu kurup öyle hava basın diyordu 0 barı doldurmak için, ama dediğim gibi ben de videonun yalancısıyım. En kötü ihtimal hatsana gönderin ciddi bir sorunu olmadığı taktirde garantisi yoksa bile para almıyorlar sadece kargo parası ödersiniz. Şehrinizdeki yetkili bir hatsan bayisine gidip kargo için yardımcı olmasını isteyebilirsiniz. Hem işletme kargosu olduğu için daha ucuz tutar hem de tüfek göndereceğiniz için sıkıntı çıkarabiliyor kargolar o sıkıntıyı yaşamazsınız.

Hatsan AT44 Long LW .22

Hatsan Mod 85 .22

Hatsan Torpedo 105X Wood .25

Zoraki HP01 Light .177