Yivsiz av tüfeği satın alma

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhabalar Ustalarım.

Yivsiz av tüfeği ruhsatı almak için gerekli olan belgeleri karakola teslim ettim.

İlk defa silah alacağım için prosedürleri bilmiyordum ve bana nereden alacağımı sordular bende internetten alacağımı söyledim. İnternetten silah almanın yasak olduğunu söylediler ve bulunduğum ildeki av bayilerine yönlendirdiler. Bulunduğum ildeki av bayileri alacağım aynı model tüfek için piyasa fiyatının üstünde fiyat istiyorlar.

Satın alma belgem çıkınca başka bir İldeki av bayiinden satın alıp kargoyla bana gönderdiklerinde karakolda gittiğimde hakkımda bir işlem yapılır mı acaba.

Yada benim gibi başka bir İlden satın alanlar olduysa nasıl bir yol izledi.

Bilgi verirseniz sevinirim. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.

• Merhabalar,

İstanbul'dayım, Düzce Çatalbaş av bayiinden aldım. Götürdüğümde faturayı görünce Düzce'den mi aldın dedi memur. Bende o günkü gün 1000-1500 falandı, daha ucuzdu dedim hiç bir sıkıntı çıkmadı. Tüfeğin yanında taşıma belgeside gelecek, kargoyla geldiğini söylemezseniz anlamaz, gitmiş almış gibisiniz fark yok, herşey yasal. Bulunduğunuz yerden de aldığınızda taşıma belgesi verecekler.

Zoraki ultra hp 01-2 0.177 cal.
    Umarex Nighthawk 4.5 Tactical

Diana mod 52 Superior 0,22 cal.
    Crosman pumpmaster 760 4.5 (Pellet&BB)

Vursan 7+1 y.otomatik (1996)

Huğlu Blaser Mod SPEX 95 Süperpoze (1996)

Ranger RP-12 (2024)

• satın alma belgeniz çıktıktan sonra istediğiniz yerden alabilirsiniz bayiler sisteme sizin tc ile giriş yaptığında sizin satın alma belgenizi görebiliyor o şekilde fatura kesip yollarlar kargo ile geldiğini de söyleyebilirsiniz kargo ile tüfek göndermek serbest patlayıcı madde göndermek yasak

• Merhabalar,

İstanbul'dayım, Düzce Çatalbaş av bayiinden aldım. Götürdüğümde faturayı görünce Düzce'den mi aldın dedi memur. Bende o günkü gün 1000-1500 falandı, daha ucuzdu dedim hiç bir sıkıntı çıkmadı. Tüfeğin yanında taşıma belgeside gelecek, kargoyla geldiğini söylemezseniz anlamaz, gitmiş almış gibisiniz fark yok, herşey yasal. Bulunduğunuz yerden de aldığınızda taşıma belgesi verecekler.

Cevabınız için teşekkür ediyorum.

• satın alma belgeniz çıktıktan sonra istediğiniz yerden alabilirsiniz bayiler sisteme sizin tc ile giriş yaptığında sizin satın alma belgenizi görebiliyor o şekilde fatura kesip yollarlar kargo ile geldiğini de söyleyebilirsiniz kargo ile tüfek göndermek serbest patlayıcı madde göndermek yasak

Cevabınız için teşekkür ederim hocam.