Satılık muhtelif ihtiyaç fazlası ürünler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Görüntüleri tanri.dagli - AirGunTürk

1. Edgun matador 6.35 huma regülatör ve powerplanium uygulaması yapıldı 120 bar reg basıncında 37 gr i 920 fps ile atacak şekilde uygulama yapılmıştır orijinal regülatör de verilecektir mevcut aktif çalışır. 38.000 🍓

2. ⁠Fx impact serisi boğaz namlu tutucu alyanlı sıkılıyor 950 🍓

3. ⁠Fx impackt m3 2024 model araziye 4 5 kere atışa gidildi onun dışında vitrinde duruyor kullanma fırsatı bulunamadığı satılıktır koy vitrine sıfır ürün diye sat o kadar temiz ve sorunsuz tekli yükleme ile kullanıldığı için jarjörüne 1 tane bile mühimmat konmadı orjinal hali ile verilecektir 59.999 🍓

4. ⁠swampdeer 6-24x50 ffp (kule bastırması 200 clik) zero stop modeli 1/10 mrad dürbün 8000 🍓

5. ⁠t-eagle mr 3-12x42 ffp (480 clik kule bastırması) 1/10 mrad dürbün 8000 🍓

6. ⁠sıfır swampdear 25-30 Boğaz 22 ray dürbün ayağı 650 🍓

7. ⁠Vector optik 30/22 yüksek dürbün ayağı 400 🍓

8. ⁠hatsan bully plastik taşıma çantası 1000 🍓

9. ⁠huğlu zeon bez taşıma çantası 1000 🍓

10. ⁠Arif Kara yapımı 6.35 kalıp düz/hollow başlıklar sorunsuz çalışıyor 6000 🍓

11. ⁠şarjlı mıknatıslı 1200 metre menzilli mesafe ölçer (hız ölçer, eğim ölçer, yüksekli kestirmesi yapabilen) 3500 tl

12. Karbon 6.8 lt no limit life 12 ay 2022 testli Scuba 8.000

Satılır

Detaylar için özelden ulaşabilirsiniz

• teşekkür ederim arif ustanın

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

bu videodaki şeklinde bir pres aldım ama kalıp ayarlayamadım daha, onun için sormuştum nasıl bir sistem diye teşekkür ederim

hayırlı satışlar