Selamun aleyküm, değerli forumdaşlar hobiye taze başlamış birisi olarak önerilerinize ihtiyacım var. Eylül ayında Reximex rp tabanca alarak başlamıştım. Sanırım bir miktar daha yatırım yapmaya değecek kadar uğraşmaya vakit bulabileceğim.
Regülatörlü olmasını stabilite açısından önemsiyorum, ve biraz bakındığımda klasik görünümlü tüfekleri daha çok beğendiğimi farkettim. Forumda okuduklarımdan hareketle sorun çıkarma potansiyeli düşük ve nispeten hafif olması da iyi olacak sanırım.
Huğlu effecto’yu beğendim gibi ama forumda çok hakkında yazı göremedim. Bir de ağırlığı dürbünle beraber 5 kg’ı geçecek. Hilalav’da da fx cyclone dikkatimi çekti, fiyatı beni aşıyor ama yurtdışına göre daha cazip fiyatta olunca gemileri yaksam mı diye düşündüm. Başlangıç için uygun fiyatlı bir şey alıp gidişata göre yeni tüfekler bakmak mı mantıklı yoksa tekte almak mı, size danışmak isterim. Tabii bir de başlangıç seviyesi için yeterli ama daha iyisi olsa daha uzağa atabilirdim şevki verecek bir dürbün önerisi rica edeceğim.
Tüfek ve dürbün için 25.000 TL kadar kaynak ayırmıştım. Bunu çok aşmadan bir set önerecek olsanız ne tavsiye ederdiniz?