bende şu an bayram sebebiyle annemi babamı ziyarete marmara ereğlisine geldim onların yanındayım, havalı tüfeğimi ve bol bol saçma da gtirdim kurban bayramı tatilini burda açık alanlarda hedef denemeleri ile geçiriyorum çorlu ya da çok yakınım tüm arkadaşlara selamlar
Bilmem kaçıncı Çorlu Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hava ve Polat abim müsait olursa (muhtemelen bir yerlerde ama ) buluşabiliriz belki
-
Maalesef Çorlu dışındaydım Bayram süresince. Belki bu hafta sonu yaparız hava güzel olursa...
-
Vallahi ahem atışları hem muhabbeti özledim Polat abi
uygun olursa yaparız
hem silahta güzel sıfırlandı çok keyfli oluyor -
Hava raporuna bakıyorum da Cumartesi yağışlı Pazar ise parçalı bulutlu veriyor bizim oralara.Yağış kuvvetli olursa bizim atış alanımızdaki killi toprağı balçık haline getiriyor malum. O zaman Pazar da yatar.
Yok eğer hafif yağmurla atlatırsak, Pazar işi tamamdır. Telefonlaşırız. -
-
- Resmi Gönderi
"Cumartesi yağarsa pazarda çamurlu olur" demek istediniz sanırım Polat abi.
-
valla Polat abi ben kapalı mekan bile bakmaya başladım ama hayırlısı
-
"Cumartesi yağarsa pazarda çamurlu olur" demek istediniz sanırım Polat abi.
Aynen öyle Mustafa Kardeş: burada da yağdı mı maaşallah gökyüzü boşalıyor bazen. O zaman zemin her ne kadar ot kaplı ise de gene de çamur yapışıyor.
-
+1
Tamamdır Hüsnü arkadaşım. Benim telefon olacak sende; görüşürüz. Çorlu'nun hangi tarafında oturuyorsun bilmiyorum ama Fatih Emlak Konutlarında, ben de onun karşısındaki Çağdaşkent'teyim. Aramız 50 metre.
Merkezden (1) ve (6) numaralı minibüsler bu semte geliyor.
Atış yaptığımız yer evimize 700-800 metre kadar. Benim arabayla gidiyoruz. -
çok tehlikeli bi mahalle kaçarı yok sokağın bi köşesi yaşlı kirpi diyer köşesi exador Allah muhafaza
-
Polat Abi Salı Pazarında oturuyorum.Arabam Var .Telefonlaşırız .
Saygılar
-
çok tehlikeli bi mahalle kaçarı yok sokağın bi köşesi yaşlı kirpi diyer köşesi exador Allah muhafaza
İlker Kardeş ben bu bakımdan galiba forumun "en şanslı" üyesiyim:
** eve 50 metre Fatih
** işyerime 100 metre sen..Sırtım yere gelmez valla: her ikinizde de arsenal müthiş
-
eyvallah abim emrindeyiz.saygılarımla
-
mrb arkadaşlar bende corludanım bende havalı kullanıyorum atışlara gitmek ister seniz banada haber verirseniz sevinirim görüşmek dileyiyle..534 832 14 11
-
5 yıllık hort
-
hic dikkat etmedim yaa belki görürler saten cok karışık bi site yaa
-