Hocam, H&N Rabbit magnum 2 için kutu üzerinde sadece pcp için diye bir ibare var .HW 45 ile atsak sorun olur mu
sorun olmaz ben hem hw45 de hem crosman 1377 de attim.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Hocam, H&N Rabbit magnum 2 için kutu üzerinde sadece pcp için diye bir ibare var .HW 45 ile atsak sorun olur mu
sorun olmaz ben hem hw45 de hem crosman 1377 de attim.
Sivri uçlu başka bir saçma ile yine atış yaptım 5 litre yağ tenekesine sonuç maalesef hayal kırıklığı ön yüzünü bile delemedi. 2 kademede , ürün yayı sert ,oringler yerinde sıfır ürün demekki silahın gücü yetmiyor. Atıp delen arkadaşlar yazarsa sevinirim .
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
yarin kismet olursa ve hava sartlari el verirse dag evime gidecem,hw45 ile farkli graindeki ve yapidaki pelletlerin penatrasyonuyla ilgili foto paylasimi yaparim.
hw45 in 2 kademesi var. ilk kademe 3.8 joule ikinci kademe 6.4 joule güçte atıyor. Kurma kolunu 90 dereceye getirirseniz birinci seviye daha da açarsanız örneğin 120 derece o zaman 2. kademeye geçiyor ve gücü artıyor. 1. aşamada 7 grain pelleti 420 fps 2. kademede 550 fps atıyor. Tenekeyi delemeyebilir.
Zoraki ultra 2. pompada bu hızlarda atıyor. 4. pompada ise 750 fps güce ulaşıyor. İşte bu değer tenekeyi delip geçiyor
hw45 in 2 kademesi var. ilk kademe 3.8 joule ikinci kademe 6.4 joule güçte atıyor. Kurma kolunu 90 dereceye getirirseniz birinci seviye daha da açarsanız örneğin 120 derece o zaman 2. kademeye geçiyor ve gücü artıyor. 1. aşamada 7 grain pelleti 420 fps 2. kademede 550 fps atıyor. Tenekeyi delemeyebilir.
Zoraki ultra 2. pompada bu hızlarda atıyor. 4. pompada ise 750 fps güce ulaşıyor. İşte bu değer tenekeyi delip geçiyor
son zamanlarda benimde ilgimi cekiyor zoraki ultra 4.5, envanterimde cok fazla havali tabanca cesidi oldugu icin uzak durmaya calissamda en sonunda dayanamayip alirim diye dusunuyorum :).
Cevap için teşekkürler hocam, hw 45 atış ,nişan,işçilik çok güzel . Keşke biraz daha güçlü olsaydı tabi 5 lt yağ tenekesi de kısas değil . Bende 4,5 mm gamo cfx vardı oda tariş yağ tenekesinin bir yüzünü deliyor diyer yüzünü kabartıyor du. Yağ tenekeleri paslanmaya dirençli galvanizli saç ve darbeye mukavemeti, H&N hornet pellet bulursam o delebilir.
yarin kismet olursa ve hava sartlari el verirse dag evime gidecem,hw45 ile farkli graindeki ve yapidaki pelletlerin penatrasyonuyla ilgili foto paylasimi yaparim.
Hocam harika olur. 5 lt tariş yağ tenekesi bulsanız. Bende yarın konserve kutusu buldum onda deniycem.
Hocam harika olur. 5 lt tariş yağ tenekesi bulsanız. Bende yarın konserve kutusu buldum onda deniycem.
kislik lastikleri takmadim daha , az kar var dedi cevredekiler ,yag tenekesi olmasada benzer mukavemet gosterecek biseylerle denemeye calisacam gidebilirsem.Ayrica soguk hava sicak havaya gore daha yogun oldugu icin sonuclar ne derece etkili ve tutarli olur onu bilemem ama genede iyi kotu bir fikir verecektir diye dusunuyorum .
Hocam az önce demko salça tenekesini önlü arkalı deldim spoton hunter pellet ile . Kavanoz kapağıda deldim ama tariş zeytinyağı tenekesini maalesef delemedim. Bunun ilacı H&N hornet olduğunu söylüyor yabancı siteler.
Hocam birşey soracağım. Silahı (yayı) kurduktan sonra silahın üst kapağını yerine oturturken hafifçe bastırınca oturuyor mu ? Yoksa oturtmak için biraz güç sarfetmeniz gerekiyor mu? Benimkinde biraz güç kullanmak gerekiyor. Sizinki çok bastırmaya gerek kalmadan kitleniyorsa namlu o-ringe basmıyor olabilir. Bu da hava kaçağına dolayısıyla güç kaybına neden olur.
Güç konusunda her hangi bir sıkıntı yok o zaman, gayet iyi
Hocam birşey soracağım. Silahı (yayı) kurduktan sonra silahın üst kapağını yerine oturturken hafifçe bastırınca oturuyor mu ? Yoksa oturtmak için biraz güç sarfetmeniz gerekiyor mu? Benimkinde biraz güç kullanmak gerekiyor. Sizinki çok bastırmaya gerek kalmadan kitleniyorsa namlu o-ringe basmıyor olabilir. Bu da hava kaçağına dolayısıyla güç kaybına neden olur.
Biraz güç sarfetmek gerekiyor hocam klik sesi gelene kadar. 5 litre tariş zeytinyağı tenekesi bulup denerseniz sizde memnun olurum hocam saygılar.
👍 Bulabilirsem denerim hocam
Spoton saçma ile delemediğim 5 litre Tariş zeytinyağı tenekesine Crosman premier ultra magnum ile atış yapınca sonuç bu şekilde .... ön yüzünü deldi arka yüzüde kabarttı. Bu tenekeler mukavemetli ve kalın saçtan imal edilmiş.
Dğerli üstadlar, soğuk havalarda HW45 atışlarında ciddi anlamda güçsüzlük tespit ettim normalde 10 m soda şişelerini patlatıyorum. ama soğuk havalarda soda şişelerinde pelletlerin hepsi sekti hiç biri kırmadı , jsb straton ve crossman ultra magnum pellet kullandım. bu durum normalmi hava sıcaklığı 4 derece
hw 45 dieseling etkisi olan bir tabanca , fabrikanin surmus oldugu yag kullanima bagli olarak azaldikca namlu cikis hizida haliyle dusmekte ayrica soguk havalarda havanin yogunlugu fazla oldugu icinde illaki namlu cikis hizi-urettigi enerji dusecektir.
hw 45 dieseling etkisi olan bir tabanca , fabrikanin surmus oldugu yag kullanima bagli olarak azaldikca namlu cikis hizida haliyle dusmekte ayrica soguk havalarda havanin yogunlugu fazla oldugu icinde illaki namlu cikis hizi-urettigi enerji dusecektir.
üstadım, bu tabancalarda yağlama kaç atıştan sonra ne şekilde yağlama yapılmalıdır.