Hatsan Sniper Long 6.35 ( 17 Ekim 2024 İşgörenden Faturalı )
Fx Impact M4 geçişi nedeniyle satıyorum.
İzmir içi tercih sebebidir. Orjinal çantası ve içeriği ile birlikte verilecektir.
Pazarlık ile uğraşmamak için fiyatı çok uygun bıraktım.
30.000TL
Satılık Hatsan Factor Sniper Long 6.35mm 30.000TL
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
raytrace
25 Kasım 2024 18:05 Konunun başlığı değiştirildi. Eksi Başlık: “Satılık Hatsan Factor Sniper Long 6.35mm 30.000” Yeni Başlık: “Satılık Hatsan Factor Sniper Long 6.35mm 30.000TL”. -
-
güncelmi?
-
Evet guncel.
-
İyi akşamlar almayı düşünüyorum telefon alabilir miyim
-
Ürün nerde ve ne kadar kullanıldı hocam
-
Urun izmir'de bir kez durbunsuz olarak kullanildi. Sonra satacagim icin tekrar kullanmadim.
-
Merhabalar bu konuya yeni ilgi duyan biri olarak bu tüfek ilgimi çekiyor. Merak ettiğim konu ise bu tüfeğin hatsanstore da verdıgı bılgılere göre atış gücü gene websitesindeki pellet/solid agırlıgına gore 75 cıkıyor.
Ancak https://www.kolayav.com/urun/hatsan-fa…li-tufek-6-35mm gıbı farklı ınternet sıtelerınde gordugunuz gıbı 156 jule guc uretır yazıyor. 156 jule guc uretmesı ıcın kendı sıtedındekı rakkamları 70 grain solıd veya pellet atarak yakalaması gerekıyor. Gene yenı baslayan bır arkadasınız olarak bazı sayfalarda turkıyede jule kısıtlaması oldugunu okudum ama net bır bılgıye ulasamadım.
Bıraz karısık oldu ancak halı hazırda ılgılendıgım tufegı sattıgınız ıcın sormak ısterım , turkıyede calıbre kısıtlaması var evet ancak Jule kısıtlaması varmı ? ve bu tufegın urettıgı jule neden kendı uretıcı fırma sayfasındakı verılere gore 75 jule ıken , dıger sayfalarda 156 jule gıbı rakkamlar yazılıyor ? 70 graın bullet oldugunu bıle bılmıyordum acıkcası ?
Bılgı verırmısınız ?
Guzel satıslar dılerım -
Ben de uzun yillardan sonra ( yaklasik 20yil ) tekrar hava silahlarla ilgilenmeye basladim. Fx'i gorunce onun siparisini verdim sabirsizlikla gelmesini bekliyorum. Hatsan'i deneme sansim olmadi satma kararim olunca da kurcalamak istemedim. Ancak bahsedilen guclere ulasmasinin mumkun olmadigini ( olsaydi bile stabilite yoksa bir anlami olmayacagini dusunuyorum )
50li grainler uzerinde ben de 6.35 icin duymamistim. -
Enes'in videolarinda var bende orada cok yuksek performansi oldugunu goruyorum. Ama FX , Daystate , Airarms stabilitesinde olamayacagini dusunuyorum.
-
cok tesekkur edıyorum , sonucta guzel yerlı bır tufek , yurtdısında sevılmıs . alana hayırlı olsun
-
Bir arkadaşımız kapora verip ayırtmıştır. Kendisine hayırlı olmasını dilerim.
-
Hocam bende haftasonu İzmire gelebilirim diye bekliyordum. Satış gerçekleşmez ise bana dönebilirseniz sevinirim. Alım gerçekleşirsede arkadaşa hayırlı olmasını dilerim :))
-
Ilginiz icin tesekkur ederim. Arkadasimiz kapora gonderdi. Subat ayinda alimi yapacak. Aski bir durum olursa size ulasirim.