Fx dreamline 35.000

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • F2DFA874-7885-46F2-80BC-D936011FE3C9

1. Fx dreamline 300/500 bar şişe tüplü stx 6.35 60 cm namlu takılı regülatör sonrasa power planium genişletme işlemi yapılmış olup bir dolumda 250 bardan 110 bara kadar 8x16 atışı 32 grain spoton ghost ile 900 fps atar regülatör basıncı artırılıp daha ağır bir çekiç ile gücü daha da artırmak mümkündür 35.000 🍓🍓

Satılır

irtibat 0538 714 3993

Detaylar için özelden ulaşabilirsiniz.

Edgun Matador 6.35

Vortex venom 5-25x56 ffp mrad

Huben K1 5.5

Vector Optics Veyron 6-24x44 ffp mrad

The content cannot be displayed because it is no longer available.

Mesaj 5 düzenlendi, son düzenleyen tanri.dagli (22 Şubat 2025 23:58).

• Fiyatı 3 günlüğüne 36.000 dir

Edgun Matador 6.35

Huben K1 5.5

• Fiyat güncellemesi 35.000

Edgun Matador 6.35

Huben K1 5.5

• Güncel

Edgun Matador 6.35

Huben K1 5.5

• (8 Şubat 2025 10:07) tanri.dagli tarafından yazılan gönderi.

Bu mesajı silen by the author themselves (12 Mart 2025 00:41).
  • tanri.dagli 8 Şubat 2025 10:11

Konunun başlığı değiştirildi. Eksi Başlık: “Fx dreamline 38.000 lira” Yeni Başlık: “Fx dreamline 33.000 lira”.
  • güncel

Edgun Matador 6.35

Huben K1 5.5

• tanri.dagli 14 Şubat 2025 09:48

Konunun başlığı değiştirildi. Eksi Başlık: “Fx dreamline 33.000 lira” Yeni Başlık: “Fx dreamline 32.000 lira”.
  • (14 Şubat 2025 09:49) tanri.dagli tarafından yazılan gönderi.

• tanri.dagli 17 Şubat 2025 12:00

Konunun başlığı değiştirildi. Eksi Başlık: “Fx dreamline 32.000 lira” Yeni Başlık: “Fx dreamline 30.000 lira”.
  • (17 Şubat 2025 12:01) tanri.dagli tarafından yazılan gönderi.

• tanri.dagli 22 Şubat 2025 23:57

Konunun başlığı değiştirildi. Eksi Başlık: “Fx dreamline 30.000 lira” Yeni Başlık: “Fx dreamline 35.000 lira”.
  • Yerli fiyatlarına göre alınabilir bir fiyat

Edgun Matador 6.35

Huben K1 5.5

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen tanri.dagli (24 Şubat 2025 02:33).

• tanri.dagli 25 Şubat 2025 15:09

Konunun başlığı değiştirildi. Eksi Başlık: “Fx dreamline 35.000 lira” Yeni Başlık: “Fx dreamline 29.000 lira”.
  • Güncel

Edgun Matador 6.35

Huben K1 5.5

• (3 Mart 2025 19:34) tanri.dagli tarafından yazılan gönderi.

• tanri.dagli 11 Mart 2025 20:13

Konunun başlığı değiştirildi. Eksi Başlık: “Fx dreamline 29.000 lira” Yeni Başlık: “Fx dreamline 35.000”.
  • Aciliyet durumu kalmadı fiyat 35.000 tl günceldir

Edgun Matador 6.35

Huben K1 5.5

• yerli saçma sapan tüfekler olmuş 30 bin bu tüfekle 70 80 m de sigara vuruyorsun

yerlilerin nereye gittiği belli değil

değerini bilen alsın

tek dolumda 34 35 grin solidi 100+ atış yapıyorsun ayrıca

Edgun Matador 6.35

Huben K1 5.5

• 28.500'e kimse almadı, şimdi aciliyeti yok. Aciliyet piyasayı etkilemez. Uzun zaman aldı ama satın almadılar. Sizce daha fazla paraya satın alırlar mı???

O olay öyle değil. Bende de birçok tüfek var. İlana koyuyorum ve fiyat belirliyorum. Bazen acaba satmasam mı diyorum. Sonra bu fiyatı verirlerse satarım diyorum. O an acil para lazım olur diyorsun fiyatı indiriyorsun. Aciliyet gittiğinde kafandaki fiyatı koyuyorsun geriye. Ürün satılmazsa bile üzülmüyorsun. Çünkü ülkemizde her an herşey değişebilir. Fiyatlar saçma sapan artıyor. İthalat zorlaşıyor. Ürün bulmak zorlaşıyor. Sonra diyorsun ki kendi kendine dursun bir kenarda. Hele ki yerli tüfek fiyatları görünce yabancı tüfek içini istenilen fiyatlar çok komik kalıyor. Yani çok ucuz kalıyor.

Kaldı ki sizeşöyle birörnek vereyim. Bende bir fotoğraf makinesi vardı kutusunda duruyordu. O an baska bir fotoğraf makinesi aldım ve ilk aldığım ürünü hiç kullanmadım. Nasıl olsa kullanmıyorum diye yarı fiyatına sattım. Bir sürü telefon geldi üründe bir sorun var mı diye.. Neden bu fiyata satıyorsun. Neyse bir öğrenci aldı ürünü. Adam beni 3 gün boyunca hep aradı. Abi bu üründe nasıl bir sorun var. Ürünü aldım anlat abi . Ürünü ucuza aldım nelerle karşılaşacağım. dedi. Ben de ürün sorunsuzca çalışıyor mu..evet.. o zaman ne dert ediyorsun demiştim. Abi ürünü ucuza aldım sen deli misin bu fiyata veriyorsun. Baktım derdimi anlatamıyorum ve itiraf ettim. Evet arkadaşım ben deliyim hatta zır deliyim dedikten sonra o kişi beni bir daha aramadım. O gün dedim ki kimseye piyasanın çok altında ürün satmayacağım. :))

Diana
    Kral
    Hatsan
    Niksan
    Reximex
    Evanix
    Air Arms
    AirForce
    FX
    Zoraki
    Walther
    Daisy
    Beeman

• Türkiye'de garip bir paradoks görüyorum. Bir kişi bir ürünü satın almış ve kullanmamışsa o zaman o ürünü yeni kabul eder. Mağazada sadece garantili sıfır ürün. Geri kalan her şey ikinci el, hatta ürün kutusundan hiç çıkarılmamış bile. Sıfır olmayan bir ürüne normal bir indirim uygulanması gerekir. Ürün satılmazsa indirim daha fazla olmalı.

• Türkiye'de garip bir paradoks görüyorum. Bir kişi bir ürünü satın almış ve kullanmamışsa o zaman o ürünü yeni kabul eder. Mağazada sadece garantili sıfır ürün. Geri kalan her şey ikinci el, hatta ürün kutusundan hiç çıkarılmamış bile. Sıfır olmayan bir ürüne normal bir indirim uygulanması gerekir. Ürün satılmazsa indirim daha fazla olmalı.

Nakit için indirim yaptım ve nakit aciliyetim kalmadı ve makül bir fiyat olan eski rakamına çıktım. Niçin makül diyecek olursan

1. bir dolumda 100+ atış yapıyorsun

2. Önemlisi 50 metreden 80 metreye kadar sigara vuruyorsun

3. Yerli tüfeklere %42 zam geldi böylece ikinci el yerli tüfeklere de zam yaptı satıcı bi hatsan bi reximax olmuş 30.000 bu tüfekleri kullanmış biri olarak bı tüfek o tüfekleri isabet olsun sağlamlık olsun 5 e katlar

Özetle bi yerli tüfek 2 3 ayda bir arıza veriyor fabrikaya gidiyor bu tüfek 3 4 yılda arıza veriyor yada vermiyor bile

Yerli tüfeklerin isabetleri ortada siz hiç bu tüfekten kullandınız mı ben kullanmış biri olarak bu tüfekten yerli tüfekler isabet açısından 10 kat daha zayıf kalıyor kim ne derse desin

Zira bu tüfeği atış sayısını arttırmak için böyle yapıldı isterseniz bu tüfeğe daha ağır bir valf çekici temin ederek 40 45 grain solidi hercülesten daha güçlü ve isabetli atma şansınız var ne olur bi Herkül bir dolumda 40 atış yapar bu o güçlerde 50 60 atış yapar regülatör olması sebebiyle ki bu regülatör Fx gibi kendini tüm dünyada kanıtlamış bir markanın kendi regülatörü stabilizasyonu siz düşünün ki hercülde 230 ile 170 bar arası 50 bar lık bir kısa bir bir aralıkta iyi atabilirken bu tüfek 250 bardan regülatör devre dışı kalana kadar (120 bara ayarlı şuan) stabil bir şekilde atışına devam ediyor

Siz diyorsunuz ki neden arttı ben hızlı satılsın diye ucuza koydum fırsatı kaçıracağınıza aldaydınız ne diyebilirim ki! siz fırsat kaçtı diye bu şekilde yazdığınızı düşünüyorum. Ben fırsatı sundum alanın kazanacağı bir tüfekti şimdi maddi sorunum ortadan kalktı neden düşük fiyattan vereyim tabi ki değerini istemek benim hakkım ürün benim tüfekte tek bir Çizik yok tek bir deforme yok çalışmayan hiçbir aksamı yok komple bakımı yapıldı tüm oringler değişti alanın tek yapması gereken dürbünü takıp havasını doldurup tetiğe basması

Edgun Matador 6.35

Huben K1 5.5

• Şunu da belirteyim ki üzerindeki tüp 580 cc 300/500 barlık yani 300 bar kullanım basıncı var üzerindeki tüpü söküp bugün sadece tüpü 10+k gibi fiyata satabilirim kolay kolay bulunabilir bir tüp değil

Edgun Matador 6.35

Huben K1 5.5

• Bu konuda yazmanın biraz uygunsuz olduğunu anlıyorum ama:
    1. Türk markaları çok pahalı oldu ama ben ocak ayında forumdan 8000 liraya ikinci el bir huglu px 5 pro aldım;
    2. Tüfeği satın aldığımda hemen üreticiden üçlü dipçikli, tamamı kauçuk O-ring takımı sipariş ettim (100+ O-ring için 300 lira ödedim), yurtdışında yedek parça aramama gerek kalmadı;
    3. Doğruluk, bir dizi ölçümle elde edilir, fotoğraf başına 5'li bir grup (10 mm c-t-c) çekim yapılır. Mesafe 50 metre. Bu JSB ile değil Crosman mermileriyle yapılıyor. JSB ile değil de başka bir şeyle FX'ten çekim yapmayı deneyin... :)

Türk markalarına ilişkin tutumunuz konusunda tam olarak net değilim. Crosman premier_50 metre