Victoptics c3 3-9x32ao kirmizi yesil aydinlatmali mildot durbun ve 11mm dovetail ayaklari ,victoptics reddot ,kundak pedi ve pistol grip yaninda verilecektir,11mm steel breech ve custom bolt kolu eklenmistir.4.5 mm pellet atar. 10000TL ,kargo aliciya aittir.
Crosman 1377 Karabina 4.5mm (hastasina)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hocam bu silahı çok merak ediyorum gerçekten. Maksimum kaç pompa yapılıyor.
-
Hocam bu silahı çok merak ediyorum gerçekten. Maksimum kaç pompa yapılıyor.
10 pompa yapiliyor Tolga bey.
-
05530904256 usta mesaj atarmisin alabilirim ciddi alıcıyım elinde ZORAKİ HP01 veya crossman 1377 olan ve satmayı düşünenler ulaşsın ... pompa yapabilen güçlü bir tabanca arıyorum ulaşın arayın yada wp den yazın
-
İrtibat numarası alabilirmiyim
-
İrtibat numarası alabilirmiyim
mesaj olarak attim .
-
guncel
-
sadece tabancayi isteyen olursa tabanca +steel breech + bolt kolu ve uzun uclu bolt probu 5000tl.
-
crosman 1399 karabina dipcigi , steel breech , bolt kolu ve bolt probu satilmistir, durbun ve reddot satistan cekilmistir, tabanca orjinal haliyle satiliklir, fiyat 2000 tl.
-
crosman 1399 karabina dipcigi , steel breech , bolt kolu ve bolt probu satilmistir, durbun ve reddot satistan cekilmistir, tabanca orjinal haliyle satiliklir, fiyat 2000 tl.
guncel
-
Tabancanın herhangi bir sıkıntısı varmı kaç fps atıyor 10 pompada
-
Tabancanın herhangi bir sıkıntısı varmı kaç fps atıyor 10 pompada
sikintisi yok , kullandiginiz pellete bagli olarak(grain) 500-600 fps arasi .
-
11mm dampa ayak var bende tabancaya uyarmı hangi ildesin kargo varmı
-
tabancaya durbun takilamaz,Kahramanmaras,kargo ile gonderim yapilir.