Kral Puncher S Hava Tüpü

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhabalar. Kral Puncher S model tüfeğim durduğu yerde tüpündeki havayı yavaş yavaş boşaltıyor. Tüpün kullanım ömrü temmuz 2026'da bitiyor. Yeni tüp mü alayım yoksa tamire mi göndereyim? Tüpü fabrikaya göndersem tamir ederler mi acaba?

;tufey# One Shot, One Kill

• Benim başıma da birkaç kere gelmiştir... Genelde dolum yuvasındaki valfin o-ring contası arasına , yabancı madde girmesi sonucu oluyor...

Şöyle çözmüştüm... Öncelikle dolum yuvasındaki gözle tam görülemeyen hava deliğine yarım damla bebek yağı (ya da ince yağ) damlatıp pompa ile bir miktar daha hava basmıştım... Sonra deliğin içinde araba lastik siboplarındaki gibi çalışma prensibine sahip valfin iğnesine .... L şekline ince bir alyan ile ani bir baskı uygulayarak o-ringler içinde yapışan yabancı maddeleri dışarı attırmıştım... Tabi ki çok kuvvetli baskı uygulayarak degil ama hafif bir PISS sesi gibi... Denemiş ve faydalı sonuç alınmış bir yöntemdir... Forumdan aldığım bir pcpyi iade edecektim ki benim başıma gelen sorun böyle basit bir şekilde çözüldü ...